Udvid din PlayStation 3 med Vogels TwisDock

Oprettet 15/11/2010 – 10:36

TwistDock er den seneste innovation og et ”must have” produkt til din PlayStaion3. TwistDock er mere end blot en docking station til den populære konsol. Systemet kan udvides, oplades og integrerer på en unik måde din Sony Playstation3, hvor kablerne ydermere er pænt skjult. Dette docking system er velegent til både den orignale samt slim udgaven af PS3 konsollen.
Altid klar til aktion
Der er ikke noget mere frustrerende end at skulle stoppe et spil halvvejs, for at skulle oplade controllerens batterier. Med TwistDock er dine controllere altid klar, selv når konsollen er slukket, kan disse oplades. Man kan nemt dreje sin TwistDock og sættes sine controllere på plads, og de vil være klar til næste spil.
En hædersplads
TwistDock giver din PlayStation hæderspladsen i dit hjem, som den fortjener. I mange mange hjem er konsollen blevet en del af indretningen ,da den er mere end blot en spillekonsol, men også et komplet mediacenter med internet,blu-ray/3D afspiller og on-demand TV. Men som så mange andre elektronsike gadgets der der også her, kabler at tænke på. Med TwistDock er disse kabler pænt skjult i den robuste piedestal, som ydermere danner en robust ramme for din PlayStation.
Udvidelsesmuligheder
TwistDock kan udvides med 2 salgs ekstra tilbehør, et kabelsæt og en hub. Kabelsættet er udformet til at matche konsollens design, og er udført i en super høj kvalitet. TwistDock USB hubben kan tilsuttes TwistDock og har 4 ekstra porte, med både opladnings og data funktion. Det er for eksempel muligt at tilslutte en ekstra harddisk eller andet tilbehør til denne hub.
GPD 3200 TwistDock for PS3
Vejledende udsalgspris: DKK 599,00
GPD 3220 TwistDock USB Hub for PS3
Vejledende udsalgspris: DKK 249,95
GPD 3210 TwistDock Cable set for PS3
Vejledende udsalgspris:: DKK 249,95

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *