Udvidet sortiment af færdigpakkede slibeprodukter til håndværkere og hobby-folk “Gør-det-selv”

Oprettet 10/08/2011 – 11:13

Norton lancerer et opdateret sortiment af færdigpakkede slibeprodukter il håndværkere og hobby-folket ”Gør-det-selv”. Sortimentet som hedder Norton Expert indeholder bl.a. ark, rondeller trekants ark og bånd.
Nortons nye sortiment er baseret på et koncept, som gør det enkelt og hurtigt for brugeren af vælge det rigtige produkt, for at opnår den ønskede overflade. Hvert produkt type er inddelt i 4 grovheder: Meget grov slibning, grov slibning, let slibning og fin slibning. Hver grovhed er farvekodet for let identifikation.
Norton Expert sortimentet omfatter bl.a. ruller, ark til maskinslibning med og uden huller, trekants ark, rondeller og perforeret ark. Perforeret ark til excentersliber med støvopsamling er baseret på Nortons Multi-Air system, som indebærer at et og samme ark kan anvendes på de mest forekommende maskiner og således passer til flere forskellige hulmøstre. Takket være dette kan lagerbeholdingen formindskes og det bliver lettere for kunden at vælge det rigtige ark til sin maskine.
Størstedelen af sortimentet findes i to forskellige forpakningsantal. 5 stk. pakning som henvender sig til hobby-folk, som ofte ikke har behov for større kvantiteter samt pakker med større antal til håndværkere og andre mellemstore forbrugere. Stykprisen vil typisk være mindre ved større forpakningsantal.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *