Vi har en vinder

Oprettet 17/08/2011 – 16:06

Maskinarbejder Stefan Mørkholt har vundet titlen som verdens bedste golfspiller ved det uofficielle VM i handigolf.
Jeg er rigtig glad. Det er mange timers træning, som endelig giver pote, og den anerkendelse og de lykønskninger jeg får, når jeg går gennem byen, er helt uvurderlige”, siger 32-årige Stefan Mørkholt.
I weekenden vandt han titlen som verdensmester ved Swedish Invitational. En turnering som er den største internationale turnering for handicappede golfspillere, og som arrangørerne selv kalder det uofficielle VM:
”Grunden til at man kalder det uofficielt er, at Svensk Golfunion også inviterer golfspillere, som ikke har kvalificeret sig, men som i stedet kan bidrage med en masse opmærksomhed til arrangementet. Jeg har spillet mod verdenseliten, og derfor betragter jeg mig også som verdens bedste.”
Næste slag: OL
Målet for Stefan Mørkholt var fra starten af at ende i top fem, men allerede efter førstedagen lå han på en delt førsteplads:
”Min force var, at jeg bevarede overblikket og holdt hovedet koldt. Jeg blev ved med at sende pressen over til min modstander og sige, at det ville blive ham, som vandt, og det gav mig den ro, jeg havde brug for”.
Med titlen som verdensmester er målet i høj grad nået, men Stefan Mørkholt håber, at han kan kvalificerer sig til OL i 2016:
”Lige nu er der nogle problemer i forhold til, at OL-arrangørerne ikke helt ved, hvordan de skal håndterer os handikappede golfspillere, men jeg håber, at det løser sig, så jeg kan komme med til Rio”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *