Vingeskudt en historisk debutroman af Martin Richardt

Oprettet 15/08/2011 – 08:06

Mens britiske formationer af bombemaskiner buldrer over nattehimlen, hersker der fred på vadehavsøen Mandø og den lille, tyske radarstation. Men på en enkelt nat indtræffer en dramatisk begivenhed – en farlig forbindelse som får vidtgående følger for en række menneskers liv.
Mange år senere besøger socialarbejderen Meike endnu en stofmisbruger i Frankfurt, men et mord får hende til at tage sit eget liv op til overvejelse. Arkitekten Sten Mørck er ved at lægge en sidste hånd på søjlerne til et indgangsparti. Gradvist opdager Sten, at han har været hovedperson i et skyggespil, og han må lamslået erkende, at hvad han hidtil har opfattet som sandheden bygger på en løgn. Han begynder et selvbestaltet opklaringsforløb, der fører ham ud i de mest afsides kroge af Danmark til vidt forskellige personer.
‘Vingeskudt’ er en historisk roman, der behandler brændpunktet mellem bedrag, kærlighed, forræderi og det ikke at kende sit ophav. Samtidig er Vingeskudt en fortælling om de af tilværelsens eksistentielle spørgsmål, hvor kun de modige finder vej.
ISBN 978-87-92622-02-0
344 sider • Blødt omslag med flapper
Bogladepris kr. 299,-
Udkom juni 2011
Martin Richardt er født 1971. Han er opvokset og bosiddende i København og arbejder til daglig som sprogkonsulent på en dansk virksomhed. ‘Vingeskudt’ er Martin Richardts første roman.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *