webdanmark.com vækster sammen med e-handelsmarkedet og hyldes som Supergazelle 2010

Oprettet 05/11/2010 – 11:17

Den lokale Århus-virksomhed, e-huset webdanmark.com er blevet kåret som Supergazelle 2010 af Dagbladet Børsen. Den massive vækst er resultatet af et benhårdt strategisk fokus på det hastigt voksende e-handelsmarked.
Kun 13 danske virksomheder er med på listen over årets Supergazeller, som er en særlig klasse for erhvervslivets ubetingede hurtigløbere. Kåringen kræver nemlig, at virksomheden har modtaget den almindelige Gazelle-pris fem år i træk. Gazelle-prisen gives til særligt udvalgte danske it-virksomheder, der gennem de foregående fire år blandt andet har demonstreret mere end en fordobling af omsætningen.
”At vi er blevet kåret som Supergazelle 2010 er i sig selv årsag til stolthed og begejstring, men det er først og fremmest en bekræftelse af, at vores strategiske beslutning om at satse på det lukrative e-handelsmarked har ramt plet”, siger direktør Kasper Holst.
webdanmark.com blev grundlagt i 1998 af brødrene Kasper og Morten Holst og har løbende skiftet placering – fra de første webløsninger, der blev udtænkt i en almindelig lejlighed til i dag, hvor de i alt 30 medarbejdere arbejder med hovedsageligt e-handelsoptimering på vegne af en lang række danske og internationale virksomheder fra webdanmark.com’s lokaler i industrikvarteret i Viby J nær Århus.
Optimale vækstrammer
Mens det ”gamle” webdanmark.com fortrinsvist fokuserede på præsentationswebsites, som hverken var teknisk komplicerede eller særligt strategiske, markerede det ”nye” webdanmark.com startskuddet på et knivskarpt strategisk fokus.
Frem for blot at fokusere på at få virksomheder online med et website, fokuserer webdanmark.com nu i stedet på at optimere virksomheders forretning online – og hjælper dem dermed til at indfri forretningsmæssige mål gennem en målrettet online indsats. Dette kræver en perfekt kombination af avanceret teknik, strategisk fokus og målrettet kommunikation. Beslutningen blev starten på et decideret vækst-boom, hvor det var nødvendigt at øge rekrutteringsindsatsen og indlede jagten på en række af Danmarks største e-handelstalenter for at mætte efterspørgslen.
webdanmark.com’s spidskompetence er i dag at etablere e-handel på førende platforme som Microsoft SharePoint og Sitecore. E-huset indgår tætte partnerskaber med kundevirksomheder, der ønsker en værdiskabende og internationalt gearet e-handelsløsning. Et partnerskab med webdanmark.com er præget af en konstant vekselvirkning med kundens forretningsprocesser, så de optimale vækstrammer er sikret.
Følgende succeskriterier har været primus motor i de seneste års markante vækst:
– Et konsekvent strategisk fokus på at koble web-platforme med virksomheders forretningsprocesser
– Løbende optimering af webløsninger i markedsføringsmæssigt øjemed
– Lige dele teknologi, lige dele målrettet kommunikation og en fremragende brugeroplevelse
– Et kræsent forhold til medarbejderudvælgelse, der sikrer bedst mulig rådgivning om e-handel
webdanmark.com er vokset til i dag at have en professionel bestyrelse, beskæftiger 30 ansatte og har til dato udviklet mere end 350 web-løsninger. Kombinationen mellem avanceret teknik, strategisk fokus og målrettet kommunikation betyder, at webdanmark.com har en unik strategisk profil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *