Åbent samråd om fødevarepriser

Oprettet 25/11/2008 – 10:59

Erhvervsudvalget har kaldt økonomi- og erhvervsminister Lene Espersen (KF) i samråd om prisstigninger på fødevarer.
Erhvervsudvalget har kaldt økonomi- og erhvervsminister Lene Espersen (KF) i samråd om prisstigninger på fødevarer. Samrådet er åbent for alle og finder sted torsdag den 27. november 2008 i værelse S-092 på Christiansborg. Mødet indledes efter 1. behandling af beslutningsforslag B 20 i Salen, dog tidligst kl. 13.30, og det åbne samråd om fødevarepriser er pkt. 2 på dagsordenen for mødet.
Udvalget har bedt ministeren redegøre for sin udtalelse om, at forbrugere og producenter må være på vagt over for prisstigninger oven på Konkurrencestyrelsens rapport om fødevarepriser, og for hvilke skridt ministeren vil tage for at sikre, at detailhandlen og producenterne ikke benytter de stigende råvarepriser til yderligere avance på bl.a. mælk og brød.
Samrådsspørgsmål B og C er stillet efter ønske fra Benny Engelbrecht (S) og samrådsspørgsmål D er stillet efter ønske fra Pia Olsen Dyhr (SF). De tre samrådsspørgsmål kan læses på www.folketinget.dk under Erhvervsudvalget, http://www.ft.dk/Samling/20061/almdel/ERU/samspm/B /index.htm
http://www.ft.dk/Samling/20061/almdel/ERU/samspm/C /index.htm .
http://www.ft.dk/Samling/20061/almdel/ERU/samspm/D /index.htm.
Samrådet er åbent for alle, men der vil være et begrænset antal tilhørerpladser. Enkelte er forbeholdt pressen. De øvrige pladser går efter ”først til mølle princippet”. Hvis man ønsker at overvære det åbne samråd, kontaktes udvalgets sekretariat på tlf. 33 37 55 40 eller via mail ( Per.Movritsen@ft.dk ) senest onsdag 26. november kl. 12.00. For gæster, der kommer udefra, må der beregnes ekstra tid på grund af sikkerhedstjek ved besøgsindgangen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *