Åbent samråd om overholdelse af arbejdstids bestemmelserne

Oprettet 25/09/2008 – 11:06

Folketingets Trafikudvalg har kaldt beskæftigelsesminister Claus Hjort Frederiksen i samråd om overholdelsen af arbejdstidsbestemmelserne i de kollektive trafikselskaber. Samrådet er åbent for alle og finder sted fredag den 3. oktober 2008 kl. 10.00 i vær. S-092 på Christiansborg.
Udvalget har bedt ministeren om at redegøre for, hvordan regeringen vil sikre, at de regionale kollektive trafik-selskaber overholder arbejdstidsbestemmelserne, når de planlægger de kollektive busruter.
Samrådsspørgsmålet er stillet efter ønske fra Carsten Hansen (S).
Samrådsspørgsmålet kan læses her:
http://www.ft.dk/Samling/20072/almdel/TRU/samspm/AD/index.htm
Samrådet er åbent for alle, men der vil være et begrænset antal tilhørerpladser. Enkelte er forbeholdt pressen. De øvrige pladser går efter først til mølle-princippet. Hvis man ønsker at overvære det åbne samråd, kontaktes udvalgets sekretariat senest torsdag den 2. oktober 2008 kl. 12.00 på tlf. 33 37 55 48 eller på e-mail ftaies@ft.dk. For gæster, der kommer udefra, må der beregnes ekstra tid på grund af sikkerhedstjek ved be-søgsindgangen.
Det er tilladt at fotografere og optage lyd og tv m.v., hvis det kan ske med tv-kameraer på stativ uden at anbrin-ge mikrofoner på bordene og uden at forstyrre samrådets afvikling i øvrigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *