Få din helt egen forfatteroplevelse på BogForum 2008

Oprettet 17/10/2008 – 19:09

Årets store litterære oplevelse – BogForum 2008 – nærmere sig med hastige skridt, og kataloget, der er spækket med mere end 700 spændende programpunkter, er nu på gaden
For de læselystne er det igen tid at blive inspireret, når BogForum i november har tre dage med masser af forfatteroplevelser på programmet.
Alle de alsidige aktiviteter, som årets bogmesse byder på, er nøje beskrevet i det store og spændende katalog, som nu er på gaden. Kataloget kan fås hos boghandlere og biblioteker landet over, og med det i hånden er der rig mulighed for i ro og mag at planlægge sin helt egen litterære rejse i løbet af de tre dage i Forum Copenhagen.
På Danmarks største bogmesse er det muligt at møde spændende danske og udenlandske forfattere og købe masser af bøger, som pirrer nysgerrigheden og stimulerer læselysten. Messen byder på et væld af forfatterinterviews, oplæsninger og debatpunkter på blandt andet de fire fællesscener – Scenen, BogCaféen, Fri Scene og Hvid Scene.
Børn, bøger og biografen
Der er også masser at hente for børnene på årets messe. På messens stande og på Børnescenen på stand 1 vil der være et pusterum for de mindste, hvor de kan opleve forskellige børnearrangementer og møde forfattere. De kan blandt andet møde Sigurd Barrett, Anders Morgentaler (med dukkerne Carsten og Gitte) og duoen Jan Kjær og Merlin P. Mann, som kommer og fortæller om manga–tegneserien ’Taynikma’.
Efter en god oplevelse i Forum kan børnene og deres forældre fortsætte i Falkoner Biografen på Frederiksberg, hvor BogForum i samarbejde med Nordisk Film viser tegnefilmen ’Niko og de flyvende rensdyr’. Fribilletter til filmen kan afhentes på BogForums Stand 1 fredag og lørdag.
Hyldest til litteraturen
Igen i år står Danske Bank bag uddelingen af Danmarks største litteraturpris på kr. 300.000. Prisen overrækkes søndag den 16. november 2008, og de nominerede til prisen er Hanne Richardt Beck, Kirsten Hammann og Marina Cecilie Roné. Alle har mulighed for at præge, hvem prismodtageren skal være ved blot at gå ind på www.danskebank.dk/litteratur og stemme på deres favorit.
Læs mere om de mange spændende forfatterarrangementer på www.bogforum.dk , hvor der også er mulighed for at lave sit helt personlige program.
Åbningstider
Fredag den 14. november kl. 10–19
Lørdag den 15. november kl. 10–19
Søndag den 16. november kl. 10–18
Entré
Voksne: Kr. 90
Børn 4–12 år: Kr. 45
Børn 0– 4 år: Gratis
Partoutkort: Kr. 180
Studierabat (kun fredag): Kr. 50 (mod forevisning af gyldigt studiekort)
Undgå kø, køb billetter på www.billetnet.dk
http://www.bellacenter.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *