Ferrari-racere indtager BonBon-Land

Oprettet 06/08/2010 – 11:51

Det bliver et fantastisk syn, når cirka 20 funklende Ferrari’er bliver linet up i BonBon-Land lørdag den 14. august, og parkens gæster kan komme helt tæt på de fantastiske og unikke biler. Der er lagt op til en rigtig mandetur for far og sønnike, men mon ikke også mor og lillesøster vil lade sig imponere bare en smule?
De brøler som sultne løver, de spinder som kælne katte. De koster en bondegård, og der findes kun cirka 500 af dem i Danmark. Det er Ferrari-biler, der er tale om, og lørdag den 14. august 2010 kan far og søn tage hinanden i hånden og opleve 20 af slagsen i BonBon-Land. Den danske Ferrari-klub lægger nemlig vejen forbi forlystelsesparken i Holme Olstrup, så alle parkens gæster kan komme helt tæt på de imponerende biler.
På dagen vil der være repræsenteret et bredt udsnit af Ferrari-modeller fra 1970’erne og op til i dag, og ejerne af bilerne vil stå klar til at besvare spørgsmål om bilerne fra alle interesserede.
”Vi synes, det er sjovt at komme ud til folk og vise bilerne frem. Vi er så fantastisk glade for vores biler, fordi de er så unikke, og den glæde, vi har til bilerne, vil vi gerne dele med andre ved at komme ud og lade interesserede studere dem helt tæt på og stille de spørgsmål, de måtte have,” siger Morten Hauberg fra Ferrari Owners Club Denmark.
Bilerne bliver kørt ind i BonBon-Land, hvor de vil holde parkeret funklende og nypudsede.
”Vi er selvfølgelig rigtig glade for, at Ferrari-klubben i Danmark har lyst til at besøge BonBon-Land. De fleste mennesker ser måske en enkelt Ferrari en sjælden gang i mellem, hvis de er heldige, men at stå foran 20 af slagsen og kunne komme helt tæt på, det er ret unikt, og en oplevelse som vil imponere de fleste – uanset alder eller køn,” siger adm. direktør i BonBon-Land, Thomas Jellum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *