Garnier Olia Ændrer Reglerne

Oprettet 07/01/2013 – 21:59

Garnier Olia har taget et nyt kig på forberedelses- og påføringsoplevelsen, herunder konsistens, formelsammensætning og duft, for at forvandle hårfarvning til en sanseoplevelse. Garnier Olia har genopfundet hjemmehårfarvning for at tilbyde kvinder en ny hårfarvningsoplevelse.
Styrke: Garnier Olia gør det hurtigere at begejstres over farve
Respekt: Garnier Olia forbedrer synligt hårkvaliteten
Sanselighed: Garnier Olia forvandler hårfarvning til et skønhedsritual
”Det ultimative mål for forbrugerne er at gøre hårfarvningsprocessen til en behagelig oplevelse, og at håret er smukkere end før. Der er allerede sket store fremskridt, hvad angår at opnå glansfulde hårfibre, der ser sunde ud, men den ubehagelige lugt af ammoniak og ubehag ved hovedbunden er blevet tilbage. Løsningen er ODS, Oil Delivery System, der er en ny formel baseret på kraften fra olie. Forskere fandt ud af, at et molekyle kombineret med olie kunne maksimere effekten af lysning af håret. Det åbner en hel ny epoke inden for hårfarvning, der kan betyde, at ammoniak – og dens kradse lugt – ikke længere er nødvendig,”siger Patricia Pineau, Videnskabelig kommunikationsdirektør hos L’Oréal Research & Innovation.
ODS-teknologien booster den lysnende effekt og gør det dermed af med det klassiske behov for ammoniak og dens tilhørende lugt. Det olie-baserede system maksimerer også hårfarvningen inde i fibret. Olien i Garnier Olia dækker fibret og overtrækker dets overflade. Den høje koncentration af olie øger niveauet af alkaliske stoffer i fibret for at gøre det muligt for farvestofferne at opnå maksimal farvning inde i hårfibret. Det er magien ved Garnier Olia-teknologien.
Med Garnier Olia er selv det at forberede hårfarven en indbydende og behagelig oplevelse. Cremerne blandes hurtigt og nemt sammen, hvilket giver en utrolig ensartet, fløjlsblød konsistens. Takket være den unikke, cremede konsistens minder Garnier Olia om en hudplejecreme: Konsistensen er fyldig og fin. Garnier Olia er så let, at det er en fornøjelse at på̊føre den. Drypper ikke, løber ikke. Ammoniaklugten er blevet erstattet af en diskret, fin duft med frugtige topnoter af lime, ananas, skovæble og pære. Blomsterlige mellemnoter med hunderose og jasmin, og bundnoter med dyb sanselighed fra rav, tiareblomst og patchouli. Påføringsflasken er forvandlet. Den er formet som en dråbe og passer perfekt i hånden. Den æstetiske og funktionelle påføringsspids er blevet slanket for mere præcis påføring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *