Kanye West rammer Tivoli torsdag

Oprettet 10/08/2011 – 11:23

Nu nærmer dagen sig for Kanye Wests koncert i Tivoli. Det sker torsdag den 11. august, hvor superstjernen, der lige nu sammen med Jay Z ligger nr. 1 på itunes album-liste, indtager Plænen kl. 22.00.
Der er på nuværende tidspunkt i alt solgt lige over 10.000 billetter, så det er stadig muligt at sikre sig en plads. I alt er koncerten dimensioneret til max 15.000 gæster, der forhåbentlig – hvis West lever op forventningerne – får en af årets store live-oplevelser.
Kanye West er på trods af sine kun 33 år et fænomen, der først blev kendt som producer, men siden 2004 har udgivet 5 albums i eget navn. Han har sideløbende arbejdet med et utal af verdensstjerner herunder Rihanna, Usher, Alicia Keys, Justin Bieber, Katy Perry og ikke mindst Jay-Z, som West netop har udgivet et duo-album med. Kanye Wests seneste solo-udgivelse ’My Beautiful Dark Twisted Fantasy’, der udkom i november 2010, fik topanmeldelser både internationalt og herhjemme, hvor bl.a. Politiken og Gaffa tildelte albummet fuldt hus i form af 6 stjerner.
Verdensstjernen har to gange tidligere gæstet Danmark i henholdsvis 2006 og 2009, begge gange på Orange Scene på Roskilde. Men denne gang er valget faldet på Tivoli.
Koncerten bliver samtidig introduktion af en helt ny koncertform i Tivoli, hvor forlystelseshaven lukkes helt ned kl. 17.00 og genåbnes en time senere kun for koncertgæster. Billetterne koster 495 kr. Har man et årskort til Tivoli koster billetten kun 445 kr.
Billetterne sælges på billetlugen.dk, og det vil også være muligt at købe billetter på dagen i Tivoli.
Haven åbnes for koncertgæster kl. 18.00, men de allermest entusiastiske har mulighed for at et specielt armbånd til koncerten allerede fra kl. 11.00, når Tivoli åbner – og dermed stille sig i kø til de bedste pladser.
Alle Tivolis restauranter er åbne hele dagen, så der er masser af muligheder for spisning inden koncertstart. Og flere af restauranterne har endda særlige Kanye West-menuer.
For Tivolis almindelige gæster bliver det billigere end normalt at gå en tur i Tivoli på torsdag. Her koster entrebilletten 75 kr., mod normalt 95 kr., og Turpas 95 kr. mod normalt 195 kr. Men til gengæld lukker Haven jo så allerede kl. 17.00.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *