Katvig Spring / Summer 2009

Oprettet 04/08/2008 – 21:50

Katvig er pionerer indenfor bæredygtigt børnetøj. Vores Autum/Winter08 kollektion er 92 % bæredygtig…
– og med Spring/ Summer 09 træder vi et stort skridt nærmere de 100 %. For vores to store ba-sisserier, Katvig™ Cottonwear og Katvig™ Velvetwear, rykker op i superligaen med det fine certifikat EU-blomsten.
EU-blomsten er kundernes garanti for, at det stykke tøj de køber, er blandt markedets ypperste med hensyn til bæredygtighed, vurderet ud fra et livscyklusperspektiv, altså helt fra bomulds-marken og til det færdige stykke tøj. Derudover sikrer EU-blomsten, at tøjet ikke indeholder sundhedsskadelige stoffer og der er strenge kvalitetskrav til tøjet.
Udover EU-blomsten rummer denne sæson nyheder som: cool jeans, regntøj med aftageligt fleecefoer, gummistøvler, nye spændende prints, ergonomiske rygsække og masser af miljøvenlige tekstiler – med andre ord: Sej bæredygtig børnemode!
Nu kan du give dine børn cool jeans på med god samvittighed!
Katvig lancerer nemlig det nye Katvig™ Jeanswear lavet af økologisk bomuld i indigo variant. Der er mange gode snit at vælge imellem, lige fra klassiske jeans, edgy jeans, nederdel, kjole, jakke, overalls og bermudashorts. Jeanswear bliver et fast indslag i Katvigs kommende kollektioner, såpå den måde kan du altid finde velsiddende og gennemprøvede styles.
Efterspørgslen fra vores kunder har været stor… og værsgo:
Katvig relancerer det populære Outerwear med aftageligt fleece foer! Nyt er, at jakken nu bliver produceret af det helt overlegne og bæredygtige recycled polyester, der er lavet af brugte plastikflasker. Regntøjet kommer i to nye 4-farvede æbletryk i henholdsvis rød/lilla og blå nuancer og i to mere afdæmpede ensfarvet/stribet kombinationer. Bonus Info: Der går ca. 10 plastikflasker til et stykke Katvig™ Outerwear!
Glæden bliver stor, når Katvig™ Wellies rammer hylderne. De smarte gummistøvler med æbler eller striber i naturgummi bliver et sikkert hit i den uforudsigelige forårssæson.
Katvig lancerer også en helt ny rygsæk, Katvig Backpack. Rygsækken er både ergonomisk korrekt med god støtte til ryggen og et ordentligt bæresystem – og samtidig rigtig fancy. Katvig Backpack fåes i to æbleprints og en ensfarvet/stribet variant i cool grå/hvide/gule nuancer. Katvig Backpack bliver selvfølgelig også produceret i recycled polyester.
Vi præsenterer to nye prints denne sæson: det poetiske “Skies”, der, med masser af skyer og fugle, vil gå rent ind hos pigerne, og det mere drengede “Feathers”, der leder tankerne hen på indianere eller noget man kunne finde på stranden på en øde ø. De to prints bliver bl.a. brugt til det nye cool Sweatwear i økologisk bomuld (en sej pendant til vores Velvetwear), og til fine kjoler og smarte skjorter.
Som noget nyt produceres det klassiske Katvig™ Bedwear nu også er af økologisk bomuld og lanceret i to nye, friske æbleprints. Også Katvigs smarte multifunktionelle babylift, sovepose og juniordyne ”Katvig™ Multi Purpose Duvet (MPD)” produceres af økologisk bomuld.
Vi har mange andre innovative tiltag i vores Spring/Summer 09 kollektion. Så kig i vores katalog og lad dig inspirere. Du er også velkommen til at kontakte Katvig for yderligere information, bl.a. om vores brug af genbrugspapkasser, soja blæk, træfrit papir, nedbrydelige kundeemballage og vores helt egen smiley-mærkning, der viser dig vej til bæredygtige produkter i høj kvalitet.
Spring/Summer 09: Det har aldrig været lettere at klæde sit barn i bæredygtigt, miljøvenligt og moderne børnetøj!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *