LA: Held og lykke til Anders Fogh

Oprettet 04/04/2009 – 17:28

”Det er den vigtigste internationale post nogen dansker nogensinde har opnået. Om Anders Fogh Rasmussen er den rigtige mand til at fylde jobbet ud må tiden vise. For første gang skal han nu prøve kræfter med rollen som diplomat og embedsmand efter et langt liv som politiker. Liberal Alliance ønsker ham al mulig held og lykke med udfordringen.”
Det siger lederen af Liberal Alliance, Anders Samuelsen, i forbindelse med, at statsminister Anders Fogh Rasmussen er blevet udnævnt til generalsekretær for Nato.
Han glæder sig over, at Danmarks markante forsvar for ytringsfriheden og retten til religionskritik, ikke stod i vejen for Foghs udnævnelse.
”Den frie verdens forsvar for frihedsrettighederne kommer i fremtiden forhåbentlig til at være det helt centrale omdrejningspunkt for det værdiggrundlag, der binder Nato sammen. Fortidens trussel fra kommunismen har sin parallel i nutidens forsvar for frihedsrettighederne” siger Anders Samuelsen.
”Nato står overfor en udfordring med at redefinere sin egen rolle i de kommende år. Anders Fogh Rasmussen kommer til at stå i spidsen for en sammenslutning, som også i fremtiden vil være en central spiller i kampen mod terror og i forsvaret for de liberale frihedsrettigheder globalt. Natos rolle er ikke ubetydelig, og det er en kæmpe udfordring, som Fogh nu kaster sig over” siger Anders Samuelsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *