Markant flere indvandrere i job

Oprettet 03/12/2008 – 10:18

Antallet af indvandrere i arbejde er eksploderet viser nye tal fra Arbejdsmarkedsstyrelsen. Venstres arbejdsmarkedsordfører Jens Vibjerg er begejstret for tallene.
– Beskæftigelsen er siden 1997 steget med 150.000 personer. Halvdelen af disse personer er indvandrere. Det er et super resultat, da kun seks procent af befolkningen er indvandrere. Dette yderst positive resultat er vejen frem for en bedre integration, såvel som for at skaffe flere hænder på arbejdsmarkedet.
– Dét at have et arbejde er utroligt vigtigt for den enkelte person. Dels giver det en bedre økonomi og samtidig er den allerbedste måde at blive godt integreret på, at være en del af fællesskabet på en arbejdsplads. Men samfundsøkonomien nyder også godt af at vi har fået flere indvandrere ud i job.
– Regeringen har arbejdet målrettet på at få flere indvandrere i arbejde og generelt skaffe flere hænder til arbejdsmarkedet. Blandt andet har ”Ny chance til alle” initiativet altså vist sig at bære frugt, hvilket er utroligt tilfredsstillende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *