Marlene Harpsøe valgt i Hillerødkredsen

Oprettet 10/04/2010 – 17:13

DF-Hillerød og DF-Gribskov holdt lørdag den 10. april opstillingsmøde og valgte Marlene Harpsøe som Hillerødkredsens folketingskandidat. Marlene Harpsøe er Dansk Folkepartis uddannelses- og dyrevelfærdsordfører. Hun har været medlem af Folketinget siden 2007. En lang række medier har betegnet hende som et af de nye politiske talenter, som man vil høre meget til i de kommende år. Marlene Harpsøe er da også en ofte anvendt profil i medierne, når især dyrevelfærd står på programmet. Marlene Harpsøe har markeret sig med krav om strengere straffe til dyremishandlere, har krævet ny lovgivning omkring seksuelt misbrug af dyr samt i det hele taget markeret sig som dyrenes ven på Christiansborg.
Marlene Harpsøe er trods sine blot 26 år en erfaren politiker. Hun var bl.a. politisk næstformand i Dansk Folkepartis Ungdom i årene 2005-2007, inden hun blev valgt til Folketinget. Derudover har Marlene Harpsøe læst HGS på Hillerød Handelsskole og er uddannet kontorassistent hos Accoat A/S. Desuden har hun været beskæftiget som ufaglært social- og sundhedshjælper. Marlene Harpsøe, som bor i Værløse med sin kæreste, opnåede et flot valg i 2007, hvor hun fik 6096 stemmer.
Udover at være Dansk Folkepartis uddannelses- og dyrevelfærdsordfører er hun medlem af Retsudvalget og PØ-udvalget, stedfortræder i Udvalget for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri samt formand for Folketingets Uddannelsesudvalg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *