Masser af forestillingsaktiviteter på Odin Teatret i august og september

Oprettet 10/08/2011 – 11:23

Under to internationale kurser på Odin Teatret i august vises alle teatrets forestillinger og arbejdsdemonstrationer.
I september opføres teatrets ny forestilling Det kroniske liv
The Midsummer Dream School er et helt nyt kusus, en sommerskole, som Afdeling for Dramaturgi på Aarhus Universitet og Odin Teatret har tilrettelagt sammen og tilbyder danske og internationale universitetsstuderende.
Sommerskolen finder sted fra den fra den 7. – 20. august med først en uge på Aarhus Universitet og derefter en uge på Odin Teatret.
I Holstebro vises en håndfuld af Odin Teatrets forestillinger og arbejdsdemonstrationer.
Det drejer sig om Salt med Roberta Carreri og Jan Ferslev, som bygger på en fortælling af den italienske forfatter Antonio Tabucchi og handler om en kvinde, der rejser rundt for at finde sin elskede, som er sporløst forsvundet. Eugenio Barba har instrueret. Forestillingen spilles søndag den 14. august kl. 20.
Mandag den 15. august kl. 11 opføres arbejdsdemonstrationen Traces in the Snow på engelsk – hvor Roberta Carreri demonstrerer og forklarer, hvordan en skuespiller arbejder med sit materiale for at nå frem til det færdige resultat.
Samme dag, men kl. 20, kan man opleve Else Marie Laukviks soloforestilling My Stage Children. Forestillingen er en slags scenisk selvbiografi, hvor Else Marie Laukvik viser glimt fra alle de forestillinger, hun har medvirket i på Odin Teatret. Else Marie Laukvik var med til at grundlægge Odin Teatret i 1964 sammen med Eugenio Barba og Torgeir Wethal.
Torsdag den 16. august kl. 11.30 viser Jans Ferslev sin arbejdsdemonstration Quasi Orfeo. I arbejdsdemonstrationen anskueliggør han med eksempler fra forestillinger og aktuel træning, hvordan han integrerer bevægelse, musik, stemme og instrument i det kunstneriske arbejde.
Kl. 20 – ligeledes den 16. august – er Iben Nagel Rasmussen på scenen med sin soloforestilling White as Jasmine. Endelig opføres Augusto Omolús Oró de Otelo onsdag den 17. august kl. 20, og torsdag den 18. august kl. 20 kan Judith med Roberta Carreri opleves.
Sommerskolen er organiseret gennem Odin Teatrets forskningsaktivitet – Center for Teaterlaboratoriestudier, forkortet CTLS – som blev oprettet i samarbejde med Aarhus Universitet i 2002. I alt 20 universitetsstuderende fra universiteter verden over deltager.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *