Pensionsselskaberne har stadigvæk ikke forbrugernes tillid

Oprettet 23/10/2008 – 10:58

Forbrugerredegørelsen 2008 viser endnu engang at pensionsselskaberne ikke har forbrugernes tillid. Det er det samme nedslående budskab som i 2006 og 2007.
“Nu må pensionsselskaberne lægge kursen om, ellers må erhvervsministeren banke dem på plads. Som det er nu, har branchen ikke de instrumenter der skal til og de er heller ikke interesserede i at få det. Det betyder reelt, at det klare signal forbrugerne sender, ved for 3. år i træk at placere pensionsselskaberne i bunden af denne forbrugerredegørelse, ikke tages seriøst af branchen” udtaler Pia Olsen Dyhr, SF forbrugerordfører og fortsætter
“I SF vil vi have sikret forbrugernes mulighed for at sammenligne de forskellige pensionsordninger – det er ikke muligt i dag, hvor de er uigennemskuelige. Det skal være gennemskueligt at være forbruger og derfor er det nødvendigt med sammenlignelige, enkle og klare tal som giver forbrugerne et reelt valg. Dermed kan forbrugeren sammenligne produkterne og træffe en kvalificeret beslutning i valget at pensionsselskab”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *