Pia Kjærsgaard om NATO-udnævnelse: Rette mand på rette sted

Oprettet 04/04/2009 – 17:32

– Anders Fogh Rasmussen er rette mand på rette sted i NATO, siger formand for Dansk Folkeparti, Pia Kjærsgaard i en udtalelse, efter at statsminister Anders Fogh Rasmussens udnævnelse til ny generalsekretær for NATO lørdag eftermiddag var en realitet.
– Anders Fogh Rasmussen har været en stærk leder for Danmark i en årrække med historisk store og væsentlige forandringer, og jeg er sikker på, at han vil kunne føre NATO sikkert igennem de mange udfordringer, forsvarsalliancen står overfor. Han har vist, at han er en leder, der kan stå fast, når han vil, og det kan der være god brug for, både internt i NATO og overfor modstandere, siger Pia Kjærsgaard.
– Blandt andet forløbet med Tyrkiet op til udnævnelsen viser, at der kan være behov for håndfasthed, og det behov bliver sikkert ikke mindre i fremtiden, forudser partiformanden.
Pia Kjærsgaard er tilsvarende helt tryg ved udsigten til, at Lars Løkke Rasmussen bliver statsminister i løbet af kort tid.
– Han er undertippet, så meget tør jeg godt sige! Vi har lært Lars Løkke at kende som en dygtig, ordholdende og løsningsorienteret politiker. Befolkningen skal nok få nye og gode sider at se hos ham også. Og desuden – vi skal nok bistå ham med at få sat fuld fart på VOK-projektet, lover Pia Kjærsgaard.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *