Pia Kjærsgaard undsiger Søren Krarup

Oprettet 06/11/2008 – 18:03

Dansk Folkepartis formand Pia Kjærsgaard tager afstand fra Søren Krarups sammenligning af anti-volds-kampagnen ”Bryd Tavsheden” med nazismen og kommunismen, ligesom hun undsiger Krarups opfattelse af revselsesretten.
”Jeg vil gerne understrege, at Dansk Folkepartis linje i forhold til revselsesretten er krystalklar, og at Søren Krarup burde være klar over, at Dansk Folkeparti under ingen omstændigheder ønsker revselsesretten genindført i Danmark. Det har jeg også tydeligt understreget over for ham, siger Pia Kjærsgaard
”Antivolds-kampagnen ”Bryd Tavsheden” er et prisværdigt initiativ, som har til formål at forhindre voldelige overgreb mod børn i hjemmet, og det hilser Dansk Folkeparti naturligvis velkommen. Der er således tale om Søren Krarups helt private synspunkt. Det er ikke Dansk Folkepartis politik”, siger Pia Kjærsgaard, der samtidig betegner sammenligningen med nazismen og kommunismen som ”grænseoverskridende”.
”Man skal være uhyre varsom med at anvende historiske sammenligninger, og det burde Søren Krarup om nogen vide. Nazismen og kommunismen var modbydelige totalitære ideologier, som intet har at gøre med en kampagne, som skal sikre vore børn mod vold i hjemmet. Jeg vælger dog at tro, at Søren Krarup har misforstået formålet med kampagnen” siger Pia Kjærsgaard.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *