Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ram pop-stratosfæren i Drew Sycamores rumskib

Den tidligere VEGAs Udvalgte-popstjerne Drew Sycamore forvandler Store VEGA til et pop-palads af dekadente, glitrende og storladne banger…

VEGA
hero image
Drew Sycamore

Pressemeddelelse – 8 Februar 2023

VEGA præsenterer
Ram pop-stratosfæren i Drew Sycamores rumskib
Den tidligere VEGAs Udvalgte-popstjerne Drew Sycamore forvandler Store VEGA til et pop-palads af dekadente, glitrende og storladne bangers den 20. oktober.

Hun har ikke set sig tilbage siden hun tilbage i 2018 stod på scenen til VEGAs Udvalgte. Sidste år ramte hun Roskilde Festivals Orange Scene og føjede nye pop-pokaler til den efterhånden bugnende trofæhylde med et hav af radiohits, prise og uforglemmelige liveoptrædener.

Sycamore har netop udgivet sin hårdtpumpede nye single “In The Club”, der varsler hendes tredje albums ankomst den 17. februar. På det kommende album, der har fået titlen Superfaith, slår hun en mere sanselige og kæk ton an, fortæller sangerinden:

”Der er mere knald på det nye album. Vores fælles referenceramme har været, at det skal lyde som en fest hos en religiøs sekt på et rumskib i fremtiden. Det har været min flugt fra at skulle forholde mig til mig selv hele tiden. Desuden har jeg det sådan, at alt i verden er ret vildt lige nu. Krig og klimakrise. Det gav mig trang til kun at hælde glæde og positivitet ind i folks liv,” siger hun om de nye sange.

Siden 2018 har den energiske sangskriver udgivet hits på række, hvor numre som “Take It Back” og “I Wanna Be Dancing”, har været højdespringere på den danske hitliste. Drew Sycamore har en enestående vokal, der sender den dybsindige lyrik helt frem i de skarptskårne popproduktioner, og som live giver lydbilledet det helt rigtige modspil.

Fakta om koncerten:
Drew (DK)
Fredag den 20. oktober kl. 20.00
Store VEGA, Enghavevej 40, 1674 København V
Billetpris: 280 kr. + gebyr.
Billetsalget starter fredag den 10. februar kl. 10.00 via vega.dk og Billetlugen.dk.
Læs mere om og køb billet til koncerten
.

Besøg newsroomet

VEGA er et regionalt spillested med mere end 350 koncertarrangementer årligt på de tre scener: Store VEGA, Lille VEGA og Ideal Bar Live og +800 bands. VEGA blev etableret i 1996 som en erhvervsdrivende fond: Koncertvirksomhedens Fond. VEGA har ingen aktionærer og et evt. overskud investeres i at skabe flere koncerter og bedre vilkår for livemusikken. 

VEGA

Relateret media

File format .jpg (3,59 MB)

File format .pdf (261 KB)

Pressekontakt

Thomas Thy
Thomas Thy
PRESSEKONTAKT

tt@vega.dk

Du modtager denne e-mail, fordi du følger VEGA på Mynewsdesk. Hvis du vil stoppe med at modtage opdateringer fra VEGA klikker du her. For at lære mere om, hvordan vi bruger dine personlige oplysninger, læs venligst vores Privacy Policy.For at få mere at vide om, hvordan dine personlige data bruges af ejeren af ​​det newsroom du følger, og hvordan du kan udøve dine rettigheder, læs venligst Privacy Policy Contacts

Mynewsdesk
Sendt af Mynewsdesk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *