Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Renovering af Nørregade i Brørup

Vejen Kommune

hero image

Pressemeddelelse – 16 Marts 2023

Nye belægningsflader kræver omkørsel i en 3-ugers periode

Nørregade, der agerer hovedgade gennem Brørup, trænger til ny belægning. De gule belægningssten som er placeret fire steder på Nørregade skal fjernes og i stedet belægges med asfalt. Vejarbejdet på de første to steder i krydsene ved Violvej og Bryggerpladsen startes op mandag den 20. marts, hvor der bliver etableret omkørsel uden om Nørregade via Stadionvej og Torvegade. Vejen Kommune forventer, at arbejdet er færdigt onsdag den 5. april.

For at undgå, at den trafikerede vej skal spærres af flere omgange, har Vejen Kommune og Brørup Fjernvarme koordineret at fjernvarmearbejdet udføres samtidig med renovering af belægningen. Dette er gjort for at genere trafikken gennem byen mindst muligt.

– Vi er klar over, at omkørsel på hovedgaden kommer til at genere både trafikanter og naboer til vejarbejdet, fortæller Troels Poulsen, der er vejingeniør i Teknik & Miljø.

– Vi beklager de gener, det giver, og håber, at borgerne kan glæde sig over de nye tiltag, der bliver lavet.

Bilister og andre trafikanter opfordres til at køre efter forholdene, når omkørselsvejen skal benyttes. For at undgå for meget trafik i de kommende uger vil det måske være nemmere at tage cyklen, hvis man skal krydse byen til- og fra skole, børnehave og fritidsaktiviteter – eller måske handle i eller til og fra arbejde gennem Brørup.

Senere på året kommer turen til de øvrige belægningssten, der skal renoveres på hovedgaden gennem Brørup.

Alle aftaler om afspærring og omkørsel er naturligvis lavet efter dialog med Syd- og Sønderjyllands Politi. Beredskabet, hjemmeplejen og Sydtrafik er alle informeret, og der vil være skiltet med anbefalet rute for omkørsel. Større køretøjer og tung trafik opfordres til at køre helt uden om byen i perioden.

Besøg newsroomet

Vejen Kommune har en unik, geografisk beliggenhed i hjertet af Syddanmark. Motorvej E20 løber gennem kommunen og giver ligesom togstationerne i Vejen, Brørup og Holsted en fantastisk infrastruktur med en nem adgang til resten af landet.

Vejen Kommune er kendt som en erhvervsvenlig kommune med hovedvægten på virksomheder indenfor fødevareproduktion, transport og byggeri. Vi har desuden et af landets største idrætsanlæg, liga speedway, to af landets ældste højskoler samt et aktivt kultur- og foreningsliv. Det er også oplagt at snøre løbe- og vandreskoene eller hoppe på mountainbiken og opleve områdets skønne natur.

Vejen Kommune

Relateret media

File format .jpg (3,04 MB)

File format .jpg (2,06 MB)

Kontakt

Troels Poulsen

tropo@vejen.dk

Du modtager denne e-mail, fordi du følger Vejen Kommune på Mynewsdesk. Hvis du vil stoppe med at modtage opdateringer fra Vejen Kommune klikker du her. For at lære mere om, hvordan vi bruger dine personlige oplysninger, læs venligst vores Privacy Policy.For at få mere at vide om, hvordan dine personlige data bruges af ejeren af ​​det newsroom du følger, og hvordan du kan udøve dine rettigheder, læs venligst Privacy Policy Contacts

Mynewsdesk
Sendt af Mynewsdesk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *