The Best Guitar Player Ever – Verdensstjerne kommer til Danmark og giver 2 koncerter

Oprettet 19/09/2008 – 16:18

Dette er historien om, at man ikke nødvendigvis behøver at tilmelde sig en TV-talent-konkurrence for at blive kendt og få succes. Det amerikanske YouTube fænomen, guitaristen Andy McKee kommer til Danmark i forbindelse med Vintage Guitar Show 2008 i Svendborg. For kun halvandet år siden var Andy McKee blot en af mange, en ukendt amerikansk knægt med drømme om at kunne leve af at spille guitar. Så blev der lagt et par videoer på internetstedet YouTube.
Andy McKee blev verdensberømt, dels på grund af sit talent og dels på grund af YouTube, på knapt 2 år.
Dette er historien om, at man ikke nødvendigvis behøver at tilmelde sig en TV-talent-konkurrence for at blive kendt og få succes.
Det amerikanske YouTube fænomen, guitaristen Andy McKee kommer til Danmark i forbindelse med Vintage Guitar Show 2008 i Svendborg. For kun halvandet år siden var Andy McKee blot en af mange, en ukendt amerikansk knægt med drømme om at kunne leve af at spille guitar. Så blev der lagt et par videoer på internetstedet YouTube, som viste, at Andy McKee kan noget på en guitar som kun få mestrer. Videoklippene med Andy McKee blev hurtigt de meste sete guitarvideoer på YouTube, og på rekordtid rundede de millioner af visninger, og på rekordtid blev Andy McKee et af de helt hotte navne på musikscenen – i hvert fald når det handler om guitarister. Med ‘rettidig omhu’ tegnede den landskendte sydfynske guitarudstilling Vintage-Show.dk kontrakt med den amerikanske guitarist, på kanten af gennembruddet, og kan således præsentere denne verdensstjerne begge dage i forbindelse med årets udstilling, der finder sted den 27. og 28. september, i Borgerforeningen i Svendborg. Koncerterne i tilknytning til udstillingen foregår, på samme måde som tidligere, på Svendborg Teater.
Som optakt til den oplevelse der venter på Vintage Guitar Show 2008, kan det anbefales ved selvsyn at konstatere Andy McKees forbløffende, og ekvilibristiske håndtering af guitaren ved et besøg på YouTube. Det er blot at søge på navnet. Andy McKee’s video’er har i dag rundet 50 millioner visninger.. Yderligere information om Andy McKee og Vintage Guitar Show 2008 får man ved at klikke http://www.vintage-show.dk/ eller www.andymckee.com
The Best Guitar Player Ever – 2 koncerter den 27. og 28. september på Svendborg Teater, Svendborg, Denmark
Andy McKee er på en månedlang Europa koncertturné og det er dejligt at se, han afsætter 2 dage i det sydfynske for at give koncerter på Svendborg Teater.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *