Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

The Chameleons changerer sig gennem post punk-nostalgi

Den 12. juni fører The Chameleons Lille VEGA gennem en post punket hitparade fra bandets storhedstid.

VEGA
hero image
The Chameleons

Pressemeddelelse – 20 Februar 2023

VEGA og Live Nation præsenterer
The Chameleons changerer sig gennem post punk-nostalgi
Den 12. juni fører The Chameleons Lille VEGA gennem en post punket hitparade fra bandets storhedstid.

The Chameleons har siden 80’erne fyldt ører og hjerter med spiddende tekster og indtagende melodier. Sidste år udgav bandet dobbeltalbummet, Dali’s Picture / Auffuhrung in Berlin (Live), hvor man som lytter bliver taget tilbage til bandets tidlige karriere.

Med uhæmmet passion og en rå energi udforskede og udviklede kvartetten deres distinkte lyd op gennem 80’erne. En lyd som inspirerede en hel generation af musikere og som stadig genlyder på playlister i dag. Bands som Slowdive, The National og Interpol har blandt andet fundet inspiration i The Chameleons’ univers.

Første del af Dali’s Picture / Auffuhrung in Berlin (Live) er en samling af tidlige studie-indspilninger, som går forud for debutalbummet Script of the Bridge og byder på tidlige versioner af velkendte sange som “Monkeyland”, “Nostalgia”, “Less Than Human”, “Dreams in Celluloid” samt en tidlig udgave af “Second Skin” med en helt anderledes tekst.

På anden del af albummet kan man nyde en live koncert fra Berlin i 1983, hvor bandet blæser sig gennem sange fra Script of the Bridge.

Sidst bandet besøgte Danmark var i 2018 for at fejre 35års jubilæet for Script of the Bridge. Albummet, som har været med til at sætte standarden for 80’ernes indadvendte og eftertænksomme post-punkmusik.

Fakta om koncerten:
The Chameleons (UK)
Mandag den 12. juni kl. 20.00
Lille VEGA, Enghavevej 40, 1674 København V
Billetpris: 225 kr. + gebyr.
Billetsalget starter i dag via vega.dk, livenation.dk og Ticketmaster.
Læs mere om og køb billet til koncerten med The Chameleons.

Besøg newsroomet

VEGA er et regionalt spillested med mere end 350 koncertarrangementer årligt på de tre scener: Store VEGA, Lille VEGA og Ideal Bar Live og +800 bands. VEGA blev etableret i 1996 som en erhvervsdrivende fond: Koncertvirksomhedens Fond. VEGA har ingen aktionærer og et evt. overskud investeres i at skabe flere koncerter og bedre vilkår for livemusikken. 

VEGA

Relateret media

File format .jpg (455 KB)

File format .pdf (151 KB)

Kontakt

Bettina Balle
Bettina Balle
PRESSEKONTAKT

bb@vega.dk

Du modtager denne e-mail, fordi du følger VEGA på Mynewsdesk. Hvis du vil stoppe med at modtage opdateringer fra VEGA klikker du her. For at lære mere om, hvordan vi bruger dine personlige oplysninger, læs venligst vores Privacy Policy.For at få mere at vide om, hvordan dine personlige data bruges af ejeren af ​​det newsroom du følger, og hvordan du kan udøve dine rettigheder, læs venligst Privacy Policy Contacts

Mynewsdesk
Sendt af Mynewsdesk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *