Urutinerede Thorning

Oprettet 09/11/2008 – 20:47

I dag udtrykker Helle Thorning-Schmidt sin mistillid til Lars Løkke Rasmussen som forhandler. Meldingen er helt tydeligt et forsøg på at stække Venstres næstformand og viser samtidig med al tydelighed hvor urutineret Helle Thorning-Schmidt er i forhandlingslokalerne på Christiansborg, siger Venstres politiske ordfører Inger Støjberg.
– Dette angreb handler ikke om politik. Socialdemokraterne har en helt anden dagsorden, hvor det i stedet handler om at begå et karaktermord på Venstres næstformand Lars Løkke Rasmussen. Dagens melding er derfor et udtryk for at Socialdemokraterne går i struben på Lars Løkke Rasmussen – ikke noget som helst andet.
– Samtidig krummer man jo tæer over at høre, hvordan oppositionens leder Helle Thorning-Schmidt anklager regeringen for ikke at kunne skabe tillid under forhandlinger. Må jeg minde om den kæmpe erfaringsforskel, der er mellem Lars Løkke Rasmussen og Helle Thorning-Schmidt. Så vidt jeg erindrer, kan Helle Thorning-Schmidt vist ikke bryste sig af ret meget andet end et forlig omkring det såkaldte ”vibrationsdirektiv”, som er helt tilbage fra hendes tid i Europa-Parlamentet. Lars Løkke Rasmussen har til sammenligning været på Christiansborg i 14 år, heraf 7 år som minister. Han er arkitekten bag den store kommunalreform og har i løbet af årene fået talrige forlig succesfuldt i hus. Helle Thorning-Schmidt har blot været på Christiansborg i 4 år og har som regel sat sig selv udenfor indflydelse. Det taler vist for sig selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *