Utraditionelle salgsmetoder i et utraditionelt marked

Oprettet 07/10/2008 – 13:24

At boligmarkedet er presset er ingen hemmelighed, men nu tager Scout Development og Nybolig mægler Annemette Lyngh utraditionelle metoder i brug for at skubbe gang i markedet, og samtidig give boligkøberne mulighed for deres livs handel.
Det handler om Chokoladefabrikken på Nørrebro. Her er udviklet 16 lejligheder i den gamle fabrik, topmoderne i bedste kvalitet, og de 13 er solgt.
De 3 største og sidste lejligheder er nu indflytningsklare, og fra Søndag d. 12. og en uge frem afholdes der auktion over disse 3 lejligheder, startende med et stort Åbent Hus arrangement på Heimdalsgade 14 søndag d. 12. kl. 13-15.
Behovet er der, det er et fantastik godt projekt, og vi skal videre… udtaler partner i Scout Development John Kähler. Så derfor vælger vi nu at bortaktionere de 3 bedste lejligheder i Chokoladefabrikken. Problemet med boligmarkedet lige nu er at sælger og køber ikke kan møde hinanden når det gælder prisen. Derfor syntes vi det kunne være spændende at prøve auktionsformen af. Samtidig regner vi selvfølgelig med at skaffe en masse trafik, således at vi kan få lov til at vise vores flotte projekt frem til endnu flere. Vi risikerer selvfølgelig at sælge de 3 lejligheder for billigt, og helt sikkert med et tab, men vi tror på vores produkt – og dermed på at de 3 lejligheder bliver budt op i en for os acceptabel pris. Men at der er mulighed for at gøre et godt køb er der ingen tvivl om… slutter John Kähler.
Nyt niveau i design og kvalitet
Håndværkerne er næsten færdige med ombygningen af Chokoladefabrikken, og de 3 unikke lejligheder er netop blevet indflytningsklare. Hele ”indmaden” er skifter ud, hvorefter både el, vand, gulvvarme og ventilation samt isolering og vinduer er nyinstalleret.
”Det reducerer udgifterne for de nye beboere i Chokoladefabrikken,” forklarer Claus Hjort fra Scout. ”Den ekstra isolering, de nye vinduer og den nye teknologi tilsammen gør det både energi- og miljøvenligt at flytte ind her, og omkostningsniveauet ligger lavt.
Idé- og projektfolkene fra Scout er ikke gået på kompromis ved valget af komponenter, for der er monteret Scholtés og Smeg hvidevarer, ligesom gulvvarmen er installeret under eksklusive Sekel fyrretræsplankegulve fra Dinesen. Selve indretningen og materialevalg er sket i tæt samarbejde med designeren Morten Voss, og der er ikke sparet på noget. Bl.a. har den ene lejlighed fået bygget en hel etage på med bl.a. egen tagterrasse med udsigt over hele København.
De ydre rammer er i top
Også de ydre rammer er blevet gennemrenoveret. 3 gamle trapper er blevet til en ny, der er kommet altaner og altangange , og lækker fællesterrasse og fantastik brostensbelagt gårdmiljø med udekøkken samt direkte udgang til Nørrebroparken.
Central beliggenhed, moderne design og komfort, i en charmerende ejendom.. Og priserne: Det ved vi først d. 19. oktober hvor auktionen slutter, og de 3 heldige købere findes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *