All inclusive midt i den smukke danske natur

Oprettet 27/07/2010 – 12:58

Konceptet all inclusive står oftere end før højt på ønskelisten, når danskerne skal vælge ferierejser. Og med rette, for når alt er betalt på forhånd er der færre bekymringer og dermed rig mulighed for at slappe af og nyde det gode liv. Det er indtil videre primært de sydeuropæiske feriedestinationer, som lokker med gode tilbud – men midt i den smukke danske natur i Vejle Ådal er det nu også muligt at tage på all inclusive mini-ferie med god mad, komfortabel overnatning og spændende oplevelser for hele familien.
God mad, spændende oplevelser og en sparegris er nogle af de vigtigste ingredienser i en god ferie. Men skal man selv lave mad eller skal man spise ude og hvad skal menuen stå på? Hvor skal man overnatte, hvad skal man lave og hvor finder man de bedste oplevelser? Hvad koster det og hvor mange penge skal man have med?
Der er mange ting at tage stilling til, og de mange gøremål, diskussioner og beslutninger kan gå ud over muligheden for at slappe af og nyde ferien optimalt. Derfor er konceptet ”all inclusive” nu for alvor ved at bryde igennem og flere og flere danskere rejser til sydens sol og nyder en uge eller to, hvor alt er inkluderet i prisen for rejsen.
All inclusive i Vejle
All inclusive er endnu nyt blandt danske ferietilbud, men midt i den smukkeste natur blandt tunneldale, stejle skrænter og grønne vider er det nu muligt i tre dage at trække stikket ud og nyde det gode liv uden at skulle tænke på, hvordan man får god mad og spændende oplevelser. Man kan lade pengepungen blive hjemme, for alt er betalt på forhånd – både god mad, overnatning og spændende aktiviteter. Det eneste det kræver, er at pakke bilen med både børn og voksne og indtaste ”Vejle Ådal” på GPS’en.
Aktiv familieferie
Opholdet hedder ”Aktiv Familieferie” og byder på tre dage med unikke oplevelser, motion i naturen, wellness, sund og lækker mad, sjov leg og læring. Overnatning vil finde sted på Vingstedcentret eller Sinatur Hotel Haraldskær, som begge er beliggende i den smukke Vejle Ådal.
– Vi tilbyder mulighed for at sejle i kano, vandre, løbe eller cykle i den smukke natur, opleve dyrene helt tæt på, lege vikingelege, tage på sansetur eller spøgelsesjagt, klatre i træer, lave mad over bål, spise middag i et lavu-telt, lave aquafitness og få massage, fortæller Klaus Jakobsen fra Vingstedcentret, som er et af de hoteller, hvor man kan overnatte.
All inclusive betyder, at både overnatning på hotel, alle måltider og spændende aktiviteter med kyndige instruktører er med i prisen.
– Aktiv Familieferie henvender sig til aktive og kvalitetsbevidste familier med børn i alderen ca. 6-12 år, som ønsker at slippe hverdagens daglige gøremål for en stund, leve i nuet og være sammen med familien, fortæller Klaus Jakobsen.
Aktiv Familieferie er den ultimative naturoplevelse, hvor både store og små kan hygge sig sammen og smage, lugte og føle naturen og samtidig få lækker mad og spændende oplevelser uden at skulle have pungen op af lommen undervejs.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *