Dansk Folkepartis Ungdom: Mistanke om svindel i Dansk Ungdoms Fællesråd skal undersøges

Oprettet 25/02/2009 – 14:41

Dansk Folkepartis Ungdoms landsformand, Allan Steen Hansen, er overrasket over, at generalsekretæren i Dansk Ungdoms Fællesråd, Kim Mørch Jacobsen, stopper, fordi han er utryg ved, hvad der foregår i organisationen.
– Mistanken om svindel må naturligvis undersøges, især når påstanden kommer fra DUFs tidligere generalsekretær. Derfor bakker jeg og Dansk Folkepartis Ungdom naturligvis fuldt op om Kim Mørch Johansens opfordring til Rigsrevisionen til at gå ind i sagen. Ingen kan være tjent med, at der er den mindste mistanke om, at det, der foregår i Dansk Ungdoms Fællesråd, ikke tåler dagens lys, fastslår Allan Steen Hansen.
Dansk Folkepartis Ungdom trådte først i 2007 ind i Dansk Ungdoms Fællesråd.
– Jeg har ikke noget belæg for at kunne sige, at Kim Mørch Johansen har ret i sine antagelser. Jeg har ikke i min tid som landsformand oplevet noget i Dansk Ungdoms Fællesråd som ikke går efter reglerne, men vi er ikke tjent med den usikkerhed, der er skabt. De penge, der går til Dansk Ungdoms Fællesråd skal naturligvis gå til at styrke ungdomsarbejdet i Danmark og ikke til at en udvalgt skare kan berige sig på flertallets bekostning, siger Allan Steen Hansen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *