Dating Kurser for seniorer

Oprettet 07/10/2008 – 12:19

Har du rundet de 60 år og svært ved at finde en ven eller kæreste, skal du måske på Dating kursus?
Konsulentfirmaet IMD, er begyndt at tilbyde dating kurser til dem som ikke er helt med når der tales, Datingportaler, Facebook, Speedating, Profil på Nette m.m.
”Jan Kristensen IMD, Der er en del mennesker, som ikke kender de mange muligheder der ligger i at oprette en profil på nettet, eller som føler sig tryg ved det. Det prøver vi nu, at hjælpe dem med gennem vores Dating kurser”.
”Der bor mellem 400.000 – 500.000 seniorsingler på + 60 år som ikke på samme måde, som den yngre generation, er vokset op med Datingportalerne. I dag forgår et stort antal dates via Internettet og faktisk er denne gruppe hægtet noget af i den sammenhæng, siger Jan Kristensen og fortsætter, vi vil derfor gerne hjælpe denne gruppe mennesker med at finde nye venner, rejsekammerater og kærester gennem de mange muligheder der er på Nettet i dag”. ”Det er i denne aldersgruppe man begynder at miste ægtefæller, venner og netværk, derfor er det netop denne gruppe som har et stort behov, for at møde nye bekendtskaber”, siger Jan Kristensen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *