Få fat i nærmeste Taxi fra din iPhone!

Oprettet 20/04/2010 – 11:14

De vinder i stigende grad frem: Gratis applikationer til iPhones og øvrige smartphones der letter hverdagen for mobiltelefonens ejer.
Et af de seneste skud på stammen er Taxi Caller, der gør det nemt for iPhoneejere at få fat i en taxi, uanset hvor de er i Danmark.
”Vi har udviklet applikationen, fordi vi selv har oplevet at stå i en by, hvor man ikke kender nummeret til det lokale taxiselskab og tænkte at det måtte være en udfordring andre også havde oplevet” udtaler Christoffer Buch-Larsen fra IT-firmaet Secoya, der står bag udviklingen.
Med blot et enkelt tryk på taxiikonet sørger telefonen via GPS signalet for at ringe nærmeste taxiselskab op, uanset hvor man er i Danmark – det er smart og sparer brugerne for en masse tid og bøvl.
”Vi udvikler normalt betalingsapplikationer, men har valgt at gøre denne gratis så flest kan få gavn af den. Endvidere har vi sørget for et særlig flot visuelt design, da vi ved det er vigtigt for målgruppen. Yderligere har vi indbygget i applikationen, at den, når den ringer op til taxiselskabet, viser brugeren den nærmeste adresse, således at man også kan bruge applikationen, hvis brugeren ikke lige kender den præcise adresse han/hun står på.”
Og brugerne samt taxiselskaberne hilser applikationen velkommen:
”Jeg har testet og efterfølgende downloadet applikationen og må indrømme, at den sparer mig for en masse besvær. Tidligere havde jeg 8-10 numre på taxiselskaber kodet ind i min telefon, men med applikationen skal jeg ikke længere bekymre mig om hvad nummeret er – blot et enkelt tryk og jeg bliver stillet igennem til nærmeste taxicentral”, fortæller Anders Ingemann, der studerer IT på Århus Universitet og har siddet i testpanelet, der afprøvede applikationen inden den blev frigivet.
”Vi hilser naturligvis den slags applikationer velkommen da det alt andet lige gør det nemmere for taxi-kunder at få fat i en vogn hurtigt – alt sammen noget der sikrer vores kunder en bedre service”, udtaler Thomas RB Petersen, direktør for Amager-Øbro Taxi.
”Vi har et godt samarbejde med taxiselskaber rundt om i landet, der også kan se værdien af applikationen og vil naturligvis gerne i dialog med flere taxiselskaber, der synes initiativet lyder interessant”, udtaler Christoffer Buch-Larsen og garanterer afslutningsvis, at applikationen også i fremtiden vil være gratis at downloade.
Applikationen kan hentes gratis i iTunes App Store

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *