Færdselsloven gælder også på Sluseholmen

Oprettet 28/10/2008 – 12:09

Hold øje med den lokale skiltning og øvrige p-regler og undgå en p-afgift.
Sluseholmen er blevet et attraktivt kanalmiljø, hvor de første beboere for længst er flyttet ind – sammen med deres biler. Nu er området ved at ændre status fra at være en byggeplads til at være et etableret område, hvor færdselslovens bestemmelser mv. naturligvis gælder.
”Vi kan konstatere at bilisterne på Sluseholmen ikke har været opmærksomme på, at der fx er kommet skiltning op i området og at vejene er etableret med både kørebane og fortov. Men nu hvor byggeperioden er ved at være forbi, er det også vores opgave at stå for den daglige parkeringskontrol, og derved medvirke til, at København – også Sluseholmen – er fremkommelig og sikker at færdes i. Derfor opfordrer vi bilisterne til at udvise omtanke, når de parkerer og ikke foretage ulovlige parkeringer”, siger Anders Møller, direktør i Center for Parkering, Teknik- og Miljøforvaltningen.
Der er især problemer med ulovligt parkerede biler på:
· gågader
· veje med standsningsforbud
· fortove
· handicappladser
P-vagterne kan til gengæld berette om ledige p-pladser på selve vejen Sluseholmen.
Er du nogensinde i tvivl om, hvor du må parkere kan du gratis rekvirere den lille p-guide på www.kk.dk/parkering, hvor du hurtigt kan få overblik over de vigtigste p-regler og få et kort over p-zonerne i København. Foldet sammen har Den lille p-guide størrelse som et kreditkort.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *