Gratis teaterbilletter til Teater Refleksion

Oprettet 09/08/2010 – 17:14

Det er 20 år siden, Teater Refleksion lavede sin første forestilling. Det jubilæum fejrer teatret i sine splinternye lokaler på Frederiksgade i Århus ved at forære billetter væk til hele sæsonen.
Teater Refleksion på Frederiksgade i Århus fejrer i år 20 års jubilæum. I den anledning er teatret i gavehumør. Sæsonen byder på hele 10 forestillinger, og i anledning af jubilæet forærer Teater Refleksion 10 billetter væk til teatrets egenproduktioner til de første, der ringer til teatrets billettelefon. Hver person, der ringer, kan få op til to billetter til en valgfri forestilling.
Det nyeste og det bedste
Jubilæumsprogrammet byder både på nye og gamle forestillinger, og Århus’ borgere og besøgende kan dermed se frem til forestillinger, der tidligere er vist med stor succes i blandt andet Hong Kong, New York, Operahuset i Sidney og til urpremierer på forestillinger, der siden skal sendes verden rundt.
Sæsonen åbnes i den sidste weekend i festugen med den magiske forestilling Mak-Værk, om et eventyr der rejser ud i verden i sin søgen efter sin egen historie. Derudover kan man blandt andet se frem til dødscabareten Requim med hvide damer og skeletter i skabene samt en af teatrets største succeser, den poetiske og smukke Broder Sol, Søster Måne. Teater Refleksion har i alt hele ti forestillinger på plakaten i sæsonen 2010/11.
Alle kan allerede nu ringe til teatrets billettelefon på 86 24 05 72 og få op til to gratis billetter til en valgfri forestilling, dog kun til teatrets egenproduktioner. Hele sæsonens program kan findes på teatrets hjemmeside www.refleksion.dk.
• Teatrets egenproduktioner er: ’Mak-Værk’, ’Broder Sol, Søster Måne’, ’Farvel hr. Muffin’, ’Farfar’ og ’H.C’s Ventesal’.
• Teater Refleksion spillede sin første forestilling i 1990.
• Teater Refleksion er et af Danmarks mest internationalt anerkendte dukke- og animationsteatre men har først i foråret fået egne lokaler på Frederiksgade i hjertet af Århus.
• Teaterleder Bjarne Sandborg blev tidligere på året hædret med en ærespris fra den internationale dukketeater organisation UNIMA.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *