Hvor er Julemanden?

Oprettet 04/11/2008 – 15:06

Dansk skuespiller katalog søger desperat efter julemænd. Hvert år finder DASK-online julemænd til store og små gøremål i tiden op til jul. I år er ingen undtagelse, men forespørgslerne er mange allerede nu, hvorfor vi søger flere.
Caster og indehaver af DASK-online, Tommy Duus, søger potentielle julemænd fra alle egne af landet i alle aldre til alle typer arrangementer. “Vi har fra tidligere år et julemandsregister som vi i vid udstrækning benytter os af, men mange af vores forespørgsler kommer fra alle egne af landet, hvorfor vi søger flere der kan udfylde hullerne”, udtaler Tommy Duus og fortsætter. “Det er blevet et meget stor hit for større virksomheder at lave juleunderholdning for de ansattes børn og mindre forretningsdrivende bruger også julemanden som gimik, ganske som skoler og institutioner.
Kunne du tænke dig at tjene nogle lommepenge som Julemand, kontakt DASK-online via deres hjemmeside http://www.dask-online.dk/ med forespørgsel om at blive optaget i Julemandsarkivet. Optagelsen er gratis og du forhandler selv lønnen med arbejdsgiveren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *