Internationalt kvalitetsstempel til CBS

Oprettet 10/08/2011 – 19:05

Første business school i Skandinavien, der er akkrediteret af den amerikanske organisation AACSB
Igennem flere år har CBS arbejdet hårdt på at opnå den prestigefyldte AACSB-akkreditering og dermed høre til blandt de ledende business schools i verden. Med akkrediteringen opnår CBS også den såkaldte Triple Crown, som foruden AACSB dækker over den europæiske EQUIS- og den britiske AMBA-akkreditering.Kun 43 business schools i hele verden har alle tre akkrediteringer. I Norden er det udover CBS kun Aalto University i Finland. Dermed er CBS nu kommet i selskab med internationale topskoler som London Business School, INSEAD, IMD og Warwick University.- Akkrediteringen er et synligt bevis på, at CBS er en business school af international klasse, siger konstitueret rektor Alan Irwin.
I forbindelse med akkrediteringen har AACSB’s eksperter vurderet CBS’ strategi samt kvaliteten af forskere, undervisere og uddannelser.
Bedre internationale muligheder for forskere og studerende
Selve processen har taget fire år, men ifølge Alan Irwin er resultatet det hele værd.
– Det er et meget stærkt kort at have på hånden, når det handler om at tiltrække udenlandske forskere, undervisere og studerende. Det amerikanske kvalitetsstempel er især afgørende i USA, men også i stigende grad i Asien, siger han.- Akkrediteringen har især betydning, når man bevæger sig uden for Danmarks grænser og kan være en hjælp for de studerende, der går efter en international karriere. I USA er akkrediteringen for mange virksomheder en garanti for, at uddannelseskvaliteten er i top, og at den studerende kan levere fra dag ét. For virksomheder i Danmark og i udlandet er akkrediteringen desuden et sikkert bevis på, at den uddannelse og forskning, der foregår på CBS, er af højeste internationale kvalitet, tilføjer Alan Irwin.- Akkrediteringen og det faktum, at den internationale organisation Eduniversal for 4. år i træk placerer CBS i top 3 blandt mere end 250 business schools i Vesteuropa, viser, at CBS er særdeles godt placeret som en international anerkendt business school. At vi kan modtage dette kvalitetsstempel trods de lave økonomiske bevillinger, gør blot akkrediteringen endnu mere bemærkelsesværdig, slutter Alan Irwin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *