IT distributøren EET Danmark udnævner Tinna Pichard til ny administrerende direktør

Oprettet 18/08/2011 – 10:06

EET Group offentliggør, at Tinna Pichard er udnævnt til administrerende direktør i EET Danmark pr. den 15. august 2011.
Tinna Pichard der er en af distributionsbranchens mest erfarne folk overtager nu direktørstolen hos EET Danmark efter den tidligere direktør Claus Ring. Tinna Pichard har været i branchen i mere end 20 år heri blandt både hos Ingram Micro og Tech Data og igennem de seneste 5 år hos EET Danmark.
Til spørgsmålet om det ikke er svært at overtage posten som administrerende direktør i en virksomhed hvor man har været salgsdirektør så mange år: ” Nej egentlig ikke. Claus og jeg har igennem flere år kørt et tæt parløb i de daglige beslutninger og ofte begge været inde over de vigtige beslutninger. Så jeg forventer ikke en meget stor omvæltning. På den anden side, må jeg da erkende at det bliver spændende, og mange inklusiv mig selv har da drømmen om en dag at blive administrerende direktør, og nu har jeg så fået muligheden for at realisere denne drøm”.
EET Danmark har været på det danske marked i knap 25 år og indgår i EET Group som idag har kontorer i 16 lande og havde i 2010 en omsætning på kr. 1 milliard.
Tinna Pichard overtager posten efter Claus Ring der har været hos EET Danmark siden år 2000. Claus Ring er i koncernen blevet forfremmet til COO.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *