Kulturminister Carina Christensen støtter Litteraturfestival i Svendborg

Oprettet 07/04/2009 – 21:56

Som en del af en ny litteraturfestival Ordskælv på Sydfyn sætter Svendborg kommune gang i projektet ”læs en ko, skriv en hest.” Projektet igangsætter en række forskellige aktiviteter, som særligt skal inspirere de unge mellem 12-20 år til at udvikle deres læse- og skrivefærdigheder. Projektet iværksætter eksempelvis en skrivekonkurrence, en mobil forfatterskole og en rapworkshop.
Kulturminister Carina Christensen støtter projektet med 155.825 kroner og udtaler:
”Jeg er glad for at kunne støtte litteraturfestivalen. Det er et meget spændende projekt, som jeg er overbevist om vil tiltrække en masse unge mennesker. De forskellige workshops med konkurrencer og rap kan være med til at give de unge mod til at udfordre sig selv og motivere dem til at arbejde videre deres læse- og skrivefærdigheder.”
”Læs en ko, skriv en hest” er ét ud af de ti nye projekter for børn og unge, som støttes af Regeringens kampagne Læselyst. En kampagne som har fokus på at gøre det sjovt for børn og unge at skrive og læse. Kampagnen er et led i det Læselystprogram, som Kulturministeriet, Undervisningsministeriet og Velfærdsministeriet er fælles om i 2008-2010.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *