Let og smart styring af dit hjem

Oprettet 09/09/2008 – 11:33

LinTronic gør det muligt at anvende B&O fjernbetjeninger til styring af ikke B&O-produkter: Lys, gardiner, audio/video produkter, garageport, computer, m.m.
Det har længe været et mareridt for de fleste med det stigende antal fjernbetjeninger som hober sig op på sofabordet, og mange har endda svært ved at finde den rigtige fjernbetjening når tv eller satellit modtageren skal betjenes. Endvidere er der en stigende interesse for at kunne styre huset fra soveværelset eller entreen.
LinTronic har udviklet en Universal Signal Converter (TT455-RT-238), som omsætter B&O signaler til ikke-B&O signaler, hvilket stort set gør det muligt at styre alle hjemmets elektriske produkter med kun een fjernbetjening.
238’eren som den kaldes i daglig omtale, konfigureres let vha, et medfølgende computer-progam, til en perfekt styring af netop dine produkter og passer således ind i ethvert hjem. Konfigurationen kan løbende ændres af brugeren efterhånden som hjemmet får nye produkter.
“Vi oplever specielt at mange B&O brugere, som køber nyt fjernsyn eller projektor til hjemmebiografen, ønsker at bevare en samlet styring” udtaler Michael Lindgaard, som er udvikleren bag produktet “men også ikke-B&O kunder, som ønsker en fælles styring af deres audio/video produkter, deres musik og film på computeren eller deres lys, gardiner, etc. etc. er begejstrede for vores produkter når de kan bruge en B&O fjernbetjening.”
“Det er uhyre let at komme igang, idet vi tager udgangspunkt i de produkter kunden allerede har eller påtænker at anskaffe og får det bedste ud af dem. Vi kan lave fornuftige og smarte løsninger som langt overstiger hvad mere kendte fabrikanter kan tilbyde, hvor man er låst på at skulle bruge specielle produkter eller mærker” hævder Michael Lindgaard.
“I vores showroom demonstrerer vi hyppigt for installatører, arkitekter, forhandlere og kunder, hvordan hele huset kommunikerer sammen på tværs af producenter og hvordan lys, gardiner og audio/video produkter spiller sammen til en perfekt løsning for den moderne hjemmebiograf eller simulerer beboelse selv om familien er væk”.
“Vi har gennem de sidste 4 år solgt til mere end 45 lande udenfor Danmark og vores produkter er idag installeret verden over i både hoteller, restauranter, casinoer, lystyachter, sommerhuse, jagthytter m.m. og tusindvis af private hjem” bekræfter Michael Lindgaard.
“Det danske marked er så småt ved at få øjnene op for de utallige muligheder der ligger i at kombinere alle hjemmets produkter og nu da alternative lys-styringer er at finde på det danske marked mærker vi en markant interesse for personlige løsninger, som ligger ud over hvad der hidtil har været muligt på det danske marked”.
“Vore produkter kan indgå i åbne eller skjulte installationer. Enten som enkeltstående løsninger, eller som en del af et større netværk med eller uden centraliseret computer styring og vi danner således bro mellem en lang række produkter som ikke oprindeligt har været tiltænkt at kunne arbejde sammen, lys, gardiner, alarmsystemet, adgangskontrol, garageporten, kameraer, m.m.” slutter Michael Lindgaard.
LinTronic som ligger i Randers, udvikler, producerer og kunde-tilpasser eletroniske styringer og computer-programmer til det moderne automatiske hjem. Vore professionelle kunder er f.eks. B&O, Bose, Imerge, Crestron, AMX, m. flere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *