Øresundsbron genindfører weekendrabatten

Oprettet 02/09/2010 – 18:04

Fra på lørdag kan Øresundsbrons BroPas-kunder igen køre over broen for billige penge i weekender og på helligdage.
Weekendrabatten på Øresundsbron har tidligere vist sig som en stor succes blandt både danskere og svenskere, som har søgt oplevelser i deres fritid på den anden side af sundet i weekender og på helligdage.
Derfor vender weekendrabatten tilbage fra på lørdag den 4. september, hvor prisen for at krydse Øresundsbron sænkes til 115 DKK/149 SEK i alle weekender og på alle helligdage frem til juni 2011. Det betyder, at det bliver cirka 20 procent billigere at komme til Sverige.
– Vi håber at de nye rabatpriser vil åbne for at endnu flere udnytter de mange muligheder, der er på den anden side af broen til en billigere pris, siger salgsdirektør Fredrik Jenfjord.
Øresundsbrons nye weekendpriser giver blandt andet muligheden for et billigere besøg hos familien, for at besøge sommerhuset eller ødegården, tage på vandreture i den skånske natur, nyde et spa-ophold på de mange skånske wellnesshoteller eller finde unikke kulturoplevelser i det københavnske byliv.
For at få adgang til den lave weekendrabat skal man tegne en BroPas-aftale som koster 240 DKK/320 SEK per år. Med BroPas får man altid mindst 50 procent i rabat på turene til Sverige og nu altså endnu mere i weekenderne. Erhvervskunder og pendlere får også glæde af weekendrabatten, så længe de har tegnet en aftale med Øresundsbron.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *