Præstø-firma udnævnt til Dandomain webshop ekspert

Oprettet 10/08/2011 – 14:05

Et flerårigt fokus på at beherske Dandomains webshopsystem har givet pote, og Mette Juul fra firmaet Webnestor kan nu tilføje titlen ”Dandomain Designpartner” på sit visitkort.
Dandomain er et af de mest benyttede webshop-systemer i Danmark, kendetegnet ved at det er nemt og overskueligt at komme igang, samtidig med at der er rigtig mangle avancerede muligheder og ekstra moduler der kan tilføjes, efterhånden som webshoppen vokser.
Et krav for at blive designpartner er, at man har en grundig erfaring med systemet, og Mette er stolt og glad over at ha’ fået den eftertragtede titel, og sit firmas logo op Dandomains liste over designpartnere.
– ”Jeg tror udnævnelsen vil betyde mere gang i forretningen. Jeg forventer, at jeg vil få flere henvendelser fra eksisterende shop-ejere, der gerne vil have en ekspert med dybtgående kendskab til mulighederne i Dandomains system til at bruge et par timer på at gennemgå deres webshop, og komme med forslag til forbedringer, og forhåbentlig også mange, der efterfølgende gerne vil have hjælp til at føre forslagene ud i livet”, forudsiger web- og projektmager Mette Juul.
Webnestor kan også stå for hele procesen med en ny webshop, hvor opgaven starter med udvikling af et grafisk design og inkluderer opsætning af alt det praktiske i forbindelse med kreditkortbetaling, fragtpriser, søgemaskineoptimering osv.
– ”Jeg nyder dialogen med mine kunder om hvad det er, de ønsker at signalere til deres kunder, og processen med at finde frem til hvordan vi får deres webshop til via design og indhold at sende de helt rigtige signaler til webshoppens besøgende”.
Krisen gør webshop-ejerne mere bevidste
– ”Jeg mærker en tydelig tendens i retning af at ejerne af webshops er blevet mere bevidste om hvordan deres webshop påvirker deres kunder. Tidligere forventede mange, at bare de havde gode varer til rimelige priser, så kom kunderne af sig selv. Men nu er der fokus på at webshoppen skal være grafisk lækker og overskuelig, kunderne skal føle sig trygge på siderne med e-mærke og Trust-pilot, og ejerne er mere fremme i skoene med markedsføring som søgemaskineoptimering, online annoncer og integration med Facebook, forklarer Mette, der håber titlen som designpartner også vil gøre hendes potentielle kunder endnu mere trygge ved at komme til hende”.
Mette Juul startede firmaet Webnestor i 2003. Før hun startede som selvstændig har hun blandt andet arbejdet 2 år i LEGO’s informationsafdeling i Billund med ansvar for opbygning af LEGO’s verdensomspændende intranet.
– ”Hos LEGO lærte jeg at kvalitet altid er vigtigere end hurtige løsninger. Men min vigtigste kompetence er sandsynligvis, at det falder mig helt naturligt at arbejde som projektleder: Jeg tager ansvaret for at vi kommer omkring ved alle aspekter af opgaven, skaber overblik, finder løsninger, informerer og inddrager mine kunder løbende i alt hvad der er relevant for dem. Det giver gode forløb og hjemmesider mine kunder er stolte af”, pointerer Mette.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *