Roskilde vælger KMD til administrativ it-understøttelse

Oprettet 10/08/2011 – 14:05

KMD og Roskilde Kommune har netop indgået aftale om, at kommunen fremover skal bruge KMD Opus til it-understøttelse af kommunens administrative processer. Aftalen gælder fra 2012 og i seks år frem.
KMD har i konkurrence med Fujitsu, Silkeborg Data samt EG vundet udbuddet i Roskilde Kommune om it-understøttelse af de administrative processer. KMD Opus skal derved de næste seks år være kommunens løn- og personalesystem samt økonomisystem. Kommunen har tidligere anvendt en konkurrerende løsning.
”KMD blev valgt ud fra en samlet vurdering af økonomi og funktionalitet. Vi glæder os til det fremtidige samarbejde med KMD og forventer os én god løsning”, fortæller vicekommunaldirektør Mogens Raun Andersen fra Roskilde Kommune.
KMD Opus er baseret på den udbredte og internationalt anerkendte ERP platform fra SAP – og konkret målrettet den kommunale administrative styring. Data registreres ét sted og genanvendes alle relevante steder og i relevante sammenhænge. I KMD Opus bliver eksempelvis løndata, der er kommunens absolut største udgiftspost, automatisk også økonomidata.
”Systemet er fleksibelt i forhold til lønudbetalinger. Systemet understøtter eksempelvis aperiodisk lønproduktion og udbetalinger, hvilket vil sige, at vi kan udbetale løn, hvis der er behov for det uden for de normale lønkørsler. Det er naturligvis både praktisk og i et styringsøjemed en fordel for lønmedarbejderne”, forklarer Mogens Raun Andersen.
Stor tilfredshed i KMD
I KMD er man glade for aftalen, der cementerer, at KMD er inde i en god gænge i forhold til at vinde udbud på løn- og personaleområdet i kombination med økonomiområdet.
”Vi er naturligvis mere end tilfredse med, at KMD Opus indfrier kundernes behov. Det er en løsning, som vi har arbejdet hårdt på gennem mange år, og vi er selvfølgelig stolte over, at vi vinder en del udbud for tiden. En aftale som den med Roskilde er naturligvis ekstra glædeligt, da kommunen igennem en lang årrække har brugt en konkurrerende løsning”, fortæller Karen Nielsen, direktør i KMD.
KMD har senest vundet udbud og indgået aftaler med Aabenraa Kommune, Furesø Kommune, Fredensborg Kommune og Rudersdal Kommune om KMD Opus. Også på SKI 02.19 har KMD haft succes med KMD Opus. Her har Herning, Morsø og Vesthimmerland kommuner blandt andet lavet aftaler med KMD.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *