skala.fm sætter et eventyrligt bryllup på højkant

Oprettet 18/01/2010 – 22:23

Syddanmarks Hitradio, skala.fm, gennemfører kæmpekonkurrence blandt sine 250.000 lyttere, der nu kan vinde et eventyrligt bryllup med blandt andet fest på drømmeslot og limousineservice
Bryllupsfest for venner og familie på eventyrslot, brudekjole fra superdesigneren Tina Bihl og så ellers af sted på bryllupsrejse til Mauritius i det indiske ocean. Det må vist være opskriften på et drømmebryllup – der vel at mærke forbliver en drøm, fordi kun de allerfærreste har råd til at få ønskedrømme og økonomi til at gå op i en højere enhed.
Men for skala.fm’s lyttere kan drømmen blive til virkelighed. Den syddanske radio sætter nemlig drømmebrylluppet på højkant i en konkurrence for stationens lyttere, der foruden bryllupsfesten på Hindsgavl Slot, designerkjolen fra Tina Bihl og turen til Mauritius med Profil Rejser også bliver udstyret med vielsesringe, brudebuket, festtøj til gommen og limousine til hjemturen fra kirken, uden at de heldige vindere på noget tidspunkt skal have deres egne penge i spil.
– Vi er utrolige stolte over, at vi kan gennemføre en konkurrence i den størrelsesorden. Det kan også kun lade sig gøre, fordi en hel stribe sponsorer har været villige til at medvirke med endog meget gavmilde tilskud. Og forklaringen på den velvilje er naturligvis, at sponsorerne ved, hvor stort et publikum, vi rammer, forklarer Peter Gram, der er direktør for skala.fm, som med godt 250.000 lyttere i Syddanmark er landets største kommercielle radio uden for de landsdækkende stationers rækker.
Bryllupskonkurrencen startede i denne uges udgave af skala.fm’s populære morgenshow, Morgenministeriet, hvor de tre morgenfriske “ministre”, Brian Ebbensen, Trine Jepsen og Kenneth Jonassen alle hverdage fra klokken fem til lidt over ni sørger for at give syddanskerne en festlig start på dagen.
– Og vi har allerede besluttet, hvornår brylluppet skal stå. Det bliver nemlig den 23. oktober i år. Så man skal altså kun melde sig til konkurrencen, hvis man virkelig er helt sikker på, at man har fundet den eneste ene og virkelig er klar til at blive gift om godt ni måneder, smiler programchef Brian Ebbesen.
Bryllupskonkurrencen kører på skala.fm frem til den 12. februar. Den heldige vinder bliver offentliggjort den 26. februar.
For at deltage i konkurrencen skal man tilmelde sig på radioens hjemmeside www.skala.fm Hjemmesiden er i øvrigt i denne uge blevet lanceret i helt nyt design og med et væld af nye funktioner. Hjemmesiden er således ikke længere kun hjemsted for informationer om radioens programmer, musik og værter. Nu er der også blandt meget andet kommet sjove filmklip, musikvideoer, debat mellem radioværterne og lytterne samt en helt række andre nye funktioner på siden.
Foruden Hindsgavl Slot, Tina Bihl og Profil Rejser er sponsorerne Hair-Cell, Fleur Bodywear , Susannes Guld og Sølv i Sønderborg, Kreative Blomster I Esbjerg, 123 Disko, Slotssøbadet i Kolding, Mr. Hübner i Kolding, Fotogalleriet i Esbjerg, Audi Fredericia, Byens Brød i Erritsø, Imerco og Neye i Esbjerg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *