Store fly med små priser

Oprettet 11/03/2009 – 13:40

Cimber Sterling sætter en stor Boeing 737 med 148 sæder ind på Karup – København ruten.
Det giver Cimber Sterling mulighed for at sætte priserne ned.
Cimber Sterling kan allerede fra slutningen af marts tilbyde passagererne mellem Karup og København flere pladser – og lavere priser: ”Vi har valgt at sætte vores nye Boeing 737 ind på Karup-ruten på morgenafgangene og de sene aftenafgange – for at styrke produktet og ruten. Derfor kan vi tilbyde vores passagerer flere pladser – og dermed også billigere billetter”, udtaler salgs- og marketingdirektør Bjarne Rasmussen og fortsætter: ”Den positive passagerudvikling på vores Aalborg- København-rute, hvor vi netop har sat Boeing ind på morgenafgangen, viser meget tydeligt den konkrete effekt det har, når man tilbyder den rette kapacitet på det rigtige tidspunkt.”
Nye priser
295,- (one way) er prisen på den billigste billet på de nye Boeing 737 på Karup – København-ruten. Disse billetter kan allerede bookes fra 12. marts 2009.
”Det er klart, at billetterne bliver billigere, når vi sætter større fly ind. Vi glæder os selvfølgelig over at kunne tilbyde vores passagerer et forbedret produktet til en lavere pris, det siger sig selv…”, forklarer Bjarne Rasmussen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *