Synology® lancerer NAS-serveren DiskStation DS411

Oprettet 17/08/2011 – 11:06

Fleksibel og sikker datastyringsløsning med den prisbelønnede DSM 3.1 og et fordelagtigt forhold mellem pris og ydelse
Synology® præsenterer i dag DiskStation DS411, en 4-bay NAS-server , der tilbyder stor ydelse samt en prisbillig, fleksibel og sikker fildelings- og backup-løsning til kontorer og arbejdsgrupper.
Synology fortsætter med at imponere brugerne med det attraktive forhold mellem pris og ydelse for DS411. DS411, der er blevet testet med en RAID 5-konfiguration i et Windows®-miljø, leverer en gennemsnitlig læse-/skrivehastighed på henholdsvis 105 og 47 MB/sek. Når den arbejder under belastning, bruger DS411 så lidt som 29,7 watt. Strømforbruget nedsættes til 11,0 watt, når harddisken går i dvaletilstand og nedsætter dermed brugernes el-regninger yderligere. ”Vi har altid givet vores brugere den største værdi for deres investeringer, og DS411 er ingen undtagelse”, siger Darren Lin, produktmanager hos Synology Inc.
Synologys mål er at levere en fleksibel og sikker løsning for at booste datastyringsbeskyttelsen. Den automatiske RAID-styring, der anvender Synology Hybrid RAID (SHR), optimerer diskkapaciteten. Brugerne kan desuden manuelt konfigurere volumentyper, der beskyttes af RAID. Når det drejer sig om sikkerhed, er der ikke plads til kompromiser. DS411 er udstyret med forskellige datasikkerhedsmekanismer, inkl. omfattende Window® ACL-support, delte mapperettigheder, sikker forbindelse via HTTPS, FTP via SSL osv. DS411 er desuden sikret med en firewall, IP-auto-block og tvungen adgangskodestyrke, der forhindrer hacking. Med en 256-bit AES hardware-krypteringsmotor er DS411 en sand datasikkerhedsboks.
DS411 drives af DiskStation Manager 3.1 (DSM 3.1), som er det operativsystem, der anvendes i alle Synology DiskStationer. DSM gør det komplicerede enkelt og det vanskelige muligt ved at levere fleksible funktioner på en hurtig, intuitiv og multitaskende webbaseret brugerflade. Som skulderklap for dens fortsatte globale anerkendelse har Synology modtaget PC Worlds ”Editor’s Choice” og Tweaker.net NAS serversammendrag for DS211, der tilhører samme serie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *