Tivoli åbner i dag d. 15. april

Oprettet 15/04/2010 – 08:51

Der sker altid noget i Tivoli, og sæson nummer 168 bliver ingen undtagelse, når Haven torsdag d. 15. april tager hul på sommersæsonen 2010. Åbningsdagen byder på fuldt program, og Havens gæster modtages kl. 11:00 af Tivoli-Garden, Pjerrot og medarbejdere fra Tivoli, der hilser gæsterne velkomne med musik og flag, inden Linie 8 kører årets første tur lastet med vuggestuebørn.
Indvielser og afsløringer
Herefter bliver en række af nyheder åbnet med musik, taler og sakseklip. Tivoli-Garden går efter indvielse af den nye Build-A-Bear Zoo Land fra Hovedindgangen til Tivoli Søen, hvor søsteren til Den lille Havfrue afsløres. Her vil Barnebarnet til kunstneren bag Den lille Havfrue på Langelinie, Alice Eriksen, sammen med Lars Liebst deltage i en ceremoni i forbindelse med Havens nye frue.
Den flyvende kuffert
Herefter går turen til Den flyvende Kuffert, hvor Pjerrot genåbner forlystelsen, der har fået en ansigtsløftning i millionklassen. Den klassiske H.C. Andersen forlystelse har bl.a. fået nyt stort tårn, rigtig mange nye figurer, nyt lysdesign og et betagende klokkespil, der spiller hvert kvarter. Selveste H.C. Andersen har også gået sin helt egen hædersplads i forlystelsen. Historierne man hører undervejs er indtalt af Stig Rossen, og forlystelsen har også fået ny titelmelodi, som er komponeret af Todd Casper.
Musikalsk fyrværkeri
Åbningsdagen afsluttes med et knald af et fyrværkerishow fra taget af Koncertsalen i Tivoli. Fyrværkerimesteren præsenterer et 11 minutter langt musikstyret fyrværkerishow med 200 luftbomber og et potpourri af hits fremført af bl.a. danske Diskofil, Cirque du Soleil, Opera Babes og Tomoyasu Hotei mm. Fyrværkeren leger med gæsternes forventninger om, hvordan fyrværkeri ser ud i samspil med musikken. Sæsonpremieren på fyrværkeriet er samtidig startskuddet på en større satsning i Haven 2010, hvor der bliver 9 ekstra lørdage med fyrværkeri fra juni til og med august.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *