Tivoli er åben

Oprettet 15/04/2010 – 16:45

Til tonerne fra Tivoli-Garden åbnede Tivoli i dag kl. 11:00 porten for sommersæson no. 168. Gæsterne blev bl.a. budt velkommen af udsprungne forårsblomster, afsløring af Den lille Havfrues søster i Tivoli Søen samt Pjerrots åbning af den totalrenoverede H.C. Andersen-forlystelse Den flyvende Kuffert, der siden 1993 har fornøjet over 10 mio. gæster. Åbningsdagen afsluttes med et fyrværkerishow kl. 22:45. (Se vedlagte billeder fra dagen.)
Tivoli byder i år på en lang række tiltag til glæde for alle Havens gæster. I år er der særligt fokus på børnefamilierne i form af Den flyvende kuffert og Rasmus Klumps Verden, som åbner 12. maj. Samtidig præsenteres gæsterne for det største program for Fredagsrock på Plænen nogensinde. Første koncert bliver i morgen fredag kl. 22:00 med Joey Moe og Burhan G. (Se program på (www.tivoli.dk)
Åbningsdagen afsluttes med fyrværkeri
Åbningsdagen afsluttes i aften med et fyrværkerishow fra taget af Koncertsalen i Tivoli. Fyrværkerimesteren præsenterer et musikstyret fyrværkerishow med 200 luftbomber og et potpourri af hits fremført af bl.a. Diskofil, Cirque du Soleil, Opera Babes og Tomoyasu Hotei mm. Sæsonpremieren på fyrværkeriet er startskuddet på en større satsning i Haven 2010, hvor der bliver 9 ekstra lørdage med fyrværkeri fra juni til og med august.
Sansedage på vej til Tivoli
Tivoli sætter for første gang fokus på sanserne, når der afholdes Sansedage i Haven for 4.-6. klassetrin med undervisning i en skala, eleverne aldrig har oplevet før. Forlystelser såsom Rutschebanen og Dæmonen vil her være omdrejningspunktet for sanseopgaverne inden for natur og teknik fra d. 19. april 2010.
Adskillige tusinde skoleelever har allerede nu tilmeldt sig Sansedagene, hvor de skal lære mere om, hvordan tyngdekraften føles i Rutschebanen, når man har bind for øjnene og høreværn på, eller hvad lugtesansen betyder for hukommelsen og meget andet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *