At Work a/s – Flere og flere private danskere vælger at uddanne sig indenfor sundhed

Oprettet 10/08/2011 – 11:24

Korte og målrettede uddannelser indenfor sundhed er populære som aldrig før. Der er brug for alle hænder når det handler om sundhedsfremme. Fitness og Mindfulness topper listen. Nu privat skole, der dækker hele landet.
Flere og flere private danskere vælger at uddanne sig indenfor sundhed
Korte og målrettede uddannelser indenfor sundhed er populære som aldrig før. Der er brug for alle hænder når det handler om sundhedsfremme. Fitness og Mindfulness topper listen. Nu privat skole, der dækker hele landet.
Pressemeddelelse 08.08.2011 08:35 GMT+1
flere skolen sundhed danskere Vi en camilla
Flere og flere private danskere vælger at uddanne sig indenfor sundhed
”Interessen for de korte og anvendelige sundhedsuddannelser falder på et tørt sted, da udviklingen af overvægt, inaktivitet, stress og livsstilssygdomme er stigende i Danmark, og der er derfor brug for alle hænder når det handler om sundhedsfremme og forebyggelse” fortæller Skoleleder Camilla Gregersen og fortsætter; ”Vi oplever en stor stigning i antallet af danskere der ønsker at arbejde med sundhed, både fordi de ønsker sundheden som en stor del af deres eget liv, og fordi de ønsker at gøre en forskel for andre. De tager uddannelser og kurser som er korte, evidensbaserede og målrettede, hvilket betyder at de på relativ kort tid kan tilegne sig meget konkrete kompetencer, så de kan arbejde med f.eks. træning, kostvejledning, afstresning, massage osv.”
Fitness og Mindfulness topper listen
To områder er i ekstraordinær stigning, og det er uddannelsen til fitnessinstruktør, og kurset til Mindfulness instruktør. ”Interessen for træning og fysisk aktivitet har vi oplevet som stærkt stigende gennem mange år, og nu ser vi at interessen for at få den mentale del med i form af f.eks. Mindfulness på samme måde stiger” fortæller Camilla Gregersen og forklarer; ”mange danskere oplever en stresset hverdag og mange mentale udfordringer, og efterlyser i den forbindelse værktøjer og mental træning kunne man kalde det, som kan hjælpe dem til større livskvalitet – og her er Mindfulness et fantastisk værktøj.”
1.000 kursister om året, og flere på vej – Nu privat skole i hele landet
At Work Skolen uddannede i 2010 mere end 1.000 kursister, og i 2011 forventes endnu flere at benytte den efterhånden brede palette af uddannelser og kurser, som skolen tilbyder. Den store interesse for netop korte sundheds uddannelser har medført at skolen nu udvider til Odense og Aalborg, så At Work Skolen er at finde i København, Odense, Aarhus og Aalborg. Skolen har forsat administration på Frederiksberg, hvor der ligeledes tilbydes undervisning.
Klasseundervisning og skræddersyet E-Learning
”Det at vi nu tilbyder en række uddannelser og kurser i hele landet tiltrækker naturligvis mange kursister, men også det at vi er stærke indenfor E-learning har en stor betydning” fortæller Camilla Gregersen og fortsætter: ”Rigtig mange har en travl hverdag, og ingen er interesseret i at bruge mere tid på det fyldte vejnet end højst nødvendigt, og vi ser derfor en stor stigning i kursister der vælger uddannelser eller fag via E-learning. Dette er også årsagen til, at vi har investeret meget tid i udviklingen af en særlig effektiv og interaktiv form for E-learning, så en pædagogisk og faglig formidling sikres.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *