Danske personaleblade klarer sig godt

Oprettet 09/11/2008 – 02:15

Igen i år har danske personaleblade høstet stor anerkendelse i konkurrence med personaleblade fra 11 andre europæiske lande.
Det er FEIEA – Federation of European business communicators associations – som står bag prisuddelingen. Læs mere om FEIEA på http://www.feiea.com/.
TDC’s medarbejdermagasin får to priser
TDC’s medarbejdermagasin ‘Aspekt’ har fået to priser. Aspekt vandt førstepræmie i kategorien ‘best photo’. Desuden blev ‘Aspekt’ valgt som Europas næstbedste personaleblad.
Aspekt udkom første gang i 1995 og blev kåret til årets medarbejderblad i Danmark i både 2003 og 2007, ligesom magasinet vandt prisen som Europas bedste personalemagasin i 2003.
Danske Bank er med i førerfeltet
Banken blev en flot nummer tre i kategorien ‘best multilanguage-publication’.
‘Danske Magazine’, som bankens flersprogede udgave hedder, udkommer seks gange om året i 25.000 eksemplarer og på fem sprog.
Flot forside fra JYSK
Det blev også til en tredjeplads i kategorien ‘best front cover’ til GO’JYSK fra JYSK.
Bladet udkommer fire gange om året i 7.500 eksemplarer.
De ansatte repræsenterer 1.350 forretninger i 31 lande.
DSB er godt kørende
For andet år i træk er DSB med ‘DSB i dag’ prismodtager i kategorien ‘best newspaper’. Sidste år blev det til en andenplads og i år en tredjeplads.
‘DSB i dag’ udkommer ugentligt i 11.000 eksemplarer.
Priserne blev uddelt ved en ceremoni i Zürich den 31. oktober, og de danske prismodtagere bliver hyldet ved ‘Foreningen for Intern Kommunikations’ generalforsamling, som afholdes hos DSB torsdag den 13. november.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *