Executive Master via e-learning

Oprettet 21/10/2008 – 12:57

Inspiration er kilden til ny viden, og skal en organisation klare sig i en foranderlig verden, er både ledernes dygtighed og omstillingsevne afgørende faktorer for organisationens vækst og udvikling.
Aktiv Kurser / Probana tilbyder et unikt Executive Master Programme, der er skræddersyet til ledere og funktionschefer med strategiske arbejdsopgaver og ansvar. Uddannelsen har fokus på den enkelte leders kompetence og evne til at bruge egne ressourcer i samspil med andre for derved at optimere organisationen.
Undervisningen omhandler bl.a. forretningsudvikling, strategi og mål, men også den enkelte deltagers ledelseseffektivitet, potentiale og evne til at skabe resultater.
Uddannelsen er baseret på e–learning, hvilket giver Dem mulighed for at læse når De vil og kan, og desuden kræver det kun en internetadgang, før De har adgang til hele uddannelsen.
Uddannelsen tager tre måneder og er inddelt i tre moduler. Hvert modul afsluttes med en kursusdag på et eksklusivt hotel, hvor en erfaren underviser vil sørge for at relatere teorien til praksis. Efter hvert modul afleveres en case–opgave og hele uddannelsen afsluttes med en eksamen.
http://www.probana.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *