Fakta ansætter 100 nye medarbejdere

Oprettet 05/04/2009 – 15:38

Udvider udvalget af frisk fisk og kød med 75 procent
I de kommende uger går Fakta i gang med en omfattende udvidelse af kædens udvalg af friske fødevarer.
Det betyder, at kæden skal bruge cirka 100 nye medarbejdere, der skal ansættes i løbet af de kommende to måneder.
Udvalget af kød udvides med 75 procent, der indføres frisk fisk og der kommer flere varianter inden for frugt og grønt, brød og mejeri.
“Vi ønsker at være danskernes foretrukne discountbutik på 3 områder: Frokost, aftensmad og frisk frugt og grønt,” siger adm. direktør Michael Christiansen, Fakta.
“For at nå det mål udvider vi sortimentet og ændrer indretningen i butikkerne for at få plads til de nye varer. Det arbejde går 12 forskellige etableringshold i gang med umiddelbart efter påske, og det vil stå klart i alle 360 Fakta butikker i begyndelsen af maj,” siger Michael Christiansen.
Fakta har det seneste år oplevet betydelig fremgang, både som følge af danskernes stigende interesse for discount og mange nye butikker.
Den nye satsning på flere friske fødevarer forventes at resultere i en stigning i omsætningen på et tre-cifret millionbeløb i 2009. Derfor har kæden brug for de 100 nye medarbejdere.
Fakta omsatte sidste år for 7,7 milliarder kr. (ekskl. moms). Gennem de seneste 8 måneder har kæden gennemført prisnedsættelser på over 100 forskellige varer for at styrke konkurrenceevnen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *