Mariann Fischer Boel overrækker præmie til gartner den 20. august på Flakhaven i Odense

Oprettet 16/08/2011 – 12:06

Det er tidligere EU-kommissær Mariann Fischer Boel, der uddeler vandrepokalen i stor konkurrence for udstillerne på Odense Blomsterfestival 2011. Vandrepokalen skal belønne kreative indslag under festivalen.
Odense Blomsterfestival byder på kreative udstillinger i det meste af Odense City.
Denne kreativitet bliver nu belønnet i en stor konkurrence:
– Der bliver lagt en stor indsats i udstillingerne under Odense Blomsterfestival. Med konkurrencen vil vi gerne sætte fokus på denne indsats, og på de oplevelser for både gæster og fagfolk, der er resultatet, når farver, former, materialer og dufte kombineres i fortællinger om årets tema, siger Vagn Jørgensen, der er formand for Foreningen Odense Blomsterfestival.
Det er Mariann Fischer Boel, der skal uddele præmie og vandrepokal til årets vinder. Som tidligere fødevareminister og EU-kommissær for landbrug har den fynske politiker i mange år interesseret sig for både jordbrug og gartneribranchen. Der var da heller ikke langt fra henvendelse til aftale, da Odense Blomsterfestival tog kontakt til den tidligere EU-kommissær og fødevareminister:
– Der har altid været en både grøn og jordfarvet tråd igennem mine egne aktiviteter og interesseområder. Derfor kunne jeg ret hurtigt sige ja tak, da Odense Blomsterfestival kontaktede mig. Det er en spændende festival, fordi den er både folkelig og faglig i sin formidling. Jeg glæder mig derfor over at skulle være med til at belønne den formidling, der er mest kreativ, siger Mariann Fischer Boel.
Konkurrencens vinder modtager en vandrepokal samt en præmie, som vinderen får lov at beholde som minde. Vandrepokalen, der er udført af kunstner Ivan Boytler, er skænket af Rosanovafonden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *