Optakt til Årets Blomsterfestival i Odense.

Oprettet 09/08/2011 – 12:06

For eleverne på Kold College starter årets blomsterfestival allerede den 15. august.
Mandag og tirsdag i uge 33 vil over 100 gartnerelever fra Kold College, sammen med deres undervisere, tilplante Flakhaven i Odense, så den står klar til årets største blomsterevent på Fyn, der starter onsdag den 17. august.
De 165 elever, der lige er startet på uddannelsen den 1. august, står allerede efter blot 14 dage på skolen klar til at tage den store udfordring op, som det er at få omdannet Flakhaven til hjemsted for de store nordiske guder. Pladsen kommer naturligvis til at indeholde et væld af smukke blomster, men derudover vil den i år også være udsmykket med store udskårne træfigurer, som skovbrugslærer Per Obling har skåret ud af træstammer, med sin motorsav.
Udover at udsmykke Flakhaven, hjælper eleverne også med at dekorere de mange forskellige gartneristande, hvor gartnerne på smukkeste vis udstiller deres blomsterkollektioner.
Kold College har også sin egen stand på festivalen. Den er som tidligere år placeret i Platanhaven skråt overfor Flakhaven. Her indretter anlægsgartnereleverne haven, så den skaber den helt rette stemning af nordisk mytologi. Det er også her blomsterbinderne i løbet af festivalen binder gudesmukke buketter, og mon ikke kokke-eleverne fra Kold College tiltrækker såvel Guder som Jætter til haven, når først der breder sig en liflig duft af lækker klimavenlig mad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *